Cevizkent Girişinde Yol Kenarındaki Ağaçlar Temizlendi

Cevizkent Girişinde Yol Kenarındaki Ağaçlar Temizlendi

Yayın: 24.01.2024 15:40
Paylaş:
A+ A-

Kartaltepe Mahallesi Muhtarı Bülent Demircan mahallede devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Uzun süredir gündemlerinde olan mahalle girişinde Kılıçarslan caddesi Cevizkent ana yol üzerindeki tehlike arz eden ağaçların temizlenme çalışmasının tamamlandığını söyleyen Muhtar Demircan “Kısa süre sonra ışıklandırılmış yeni haliyle mahallemizin girişi bambaşka bir görünüme kavuşacak” dedi.

Göreve geldiğinden buyana verdiği sözleri tek tek tek yerine getirdiğini belirten Kartaltepe Muhtarı Bülent Demircan Bölgenin Sesi’ne yaptığı değerlendirmede, “Mesai mefhumu gözetmeksizin Kartaltepe’miz çalışıyor, çabalıyoruz. Cevizkent otoparkının önündeki dere yatağı temizleniyor. Kartaltepe camiinde baskı beton ve sundurma çalışması yapılıyor. Ulubatlı Hasan caddemizde dere temizliği devam ediyor. Kaldırım yenileme çalışmaları tamamlandı. Talebimiz üzerine İl trafik komisyonunca Cevizkent TOKİ konutlarının karşısına gelen yola yaya geçidi ve ışıklı levha konulması kararı alındı” dedi.

31 mart seçimlerinde görevine devam etmek istediğini de hatırlatan muhtar Demircan, “Biz bu mahallenin sevdalısıyız. Yine talebimiz üzerine her saat başı PTT’nin oradan mahallemize çalışan belediye minibüslerimize ek olarak hafta sonları hariç hafta içi her gün her saat buçuklarda da servis ilave edildi. Kısaca anlattığım bu ve benzer çalışmalarımızda istek ve taleplerimizi geri çevirmeyen başta Kardemir AŞ yöneticilerimiz ve sayın Belediye başkanımız Rafet Vergili bey olmak üzere, Ulaşım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Gedikoğlu ve birim müdürlerimize teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi. (Halil Kızılyer)

 

Yorumlar

  1. cemil

    Muhtar neyin peşine takıldı bilmiyorum. Kardemirin ne aklına geldiyse yine bir şeyler yapıyor oralarda.
    Cevizkent ile ilgili birilerine teşekkür etmesini esefle kınıyorum. Hele hele Ulaşım AŞ müdürü üstelik MHP il başkanına teşekkür anlaşılır gibi değil. Hani peşkeş çekmiyorduk. Ne işi var il başkanının belediye şirketinin başında? Biri bu soruya cevap versin.
    15 yıldır cevizkenti görmeyen devekuşu başkan şimdi mi gördü? yolları kazıyıp 10 ay harabe gibi bile isteye cevizkentlilere eziyet çektiren başkan cevizkenti şimdi mi gördü? Bunun nesine teşekkür ediyorsunuz anlamadım.?
    Bir kaldırımıı bile yok. Muhtaaar muhtar…. Yapma. böyle yapma kazanamazsın, aksine kaybedersin. Sen ortada dur.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce’de uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 04:00
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce'de uyuşturucu operasyonunda yakalanan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube ekipleri, Konuralp bölgesinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışma yürüttü.

Teknik ve fiziki takibe alınan G.B.M, F.K, C.A ve H.T'nin ev ve araçlarında yapılan aramada, 6 uyuşturucu hap, 17 gram sentetik uyuşturucu ve hassas terazi ele geçirildi, zanlılar gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.B.M ile F.K. “uyuşturucu madde ticareti” suçundan tutuklandı.

Diğer şüpheliler hakkında “uyuşturucu madde kullanma” suçundan adli işlem yapıldı.