“CHP 98. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı..”

“CHP 98. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı..”

Yayın: 09.09.2021 20:39
Paylaş:
A+ A-

CHP Karabük Teşkilatı Atatürk Anıtı’na Çelenk Bırakarak  “CHP’nin 98. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı..”

Haber; Nuray Öztürk / Nurhan Deveci

CHP Safranbolu Belediye Başkanı Sayın ELİF KÖSE,İl Genel Meclis Üyesi Sayın NURİ KIRIMLI ve Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı Yıldönümü Törenleri,geçmiş yıllara oranla,bu yıl daha kalabalık bir katılımla gerçekleşti.

CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır bir Basın açıklaması ile günün anlam ve önemi hakkında görüşler dile getirdi.

Çakır konuşmasında ; “ Benim iki büyük eserim var, biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir diyen büyük devrimci, önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yoldaşları 98. Yaşımız kutlu olsun.

Umudun adı Ülkemizi kurtaran ve kuran Cumhuriyet Halk Partimiz bugün 98 yaşında. Ne mutlu bize ilk günkü gibi gururluyuz, mutluyuz ve heyecanlıyız.

09 Eylül 1923 te ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet  Halk Partisine gönül veren her birey bu onuru ve gururu yaşıyor  ve yaşayacaktır.

Çağdaş Türkiye Cumhuriyetini  kuran;  demokratik , laik, sosyal, hukuk devletini inşa eden , adaleti sağlayan partidir Cumhuriyet Halk Partisi.

Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin attığı her adımda vardır , var olmaya da devam edecektir. Günümüzde tek adam rejimi ile tartışılır hale gelen demokrasi ve adalet kavramları partimizin iktidarı ile tekrar demokrasi ve adalete olan güveni artıracaktır.

Dünyada ve komşularımızda devam eden savaşlar Mustafa Kemal Atatürk ve partimizin ortaya koyduğu ‘’ Yurtta Sulh , Cihanda Sulh’’ ilkesinin haklılığını ortaya koymuştur.

Cumhuriyetimizin temel taşları olan Cumhuriyetcilik, Halkcılık, Laiklik , Devrimcilik, İnkilapcılık ve Devletcilik ilkelerini de simgeleyen  altı oku gururla taşıyoruz. Cumhuriyetimizin temel ilkelerine karşı çıkanlar , Devletimizin ve Milletimizin çıkarlarına karşı çıkanlar , şunu iyi bilsinler ki , Cumhuriyet Halk Partisi olduğu müddetçe Cumhuriyete ve onun ilkelerine her zaman sahip çıkmaya devam edeceğiz.

İktidara giden yolda öncelikle Ulu Önderimiz Mustafa KemalAtatürk , arkadaşları ve kaybettiğimiz tüm partililerimizi saygıyla anıyorum. Tüm örgütümüze şükranlarımı sunuyorum.

Cumhuriyet Halk Partisinin 98. Kuruluş yıl dönümü kutlu olsun , kimsenin şüphesi olması biz kazanacağız.”

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor’un Samsunspor karşısında 61 puan ve 61. gol hedefi

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – SELÇUK KILIÇ – Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında 4 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Yılport Samsunspor ile karşılaşacak Trabzonspor, rakibini yenmesi halinde bu sezon 61 puana, bir gol atması halinde de 61. golüne ulaşmış olacak.

Bordo-mavililer, ligde geride kalan 34 hafta sonunda 18 galibiyet, 4 beraberlik, 12 mağlubiyet ile 58 puan toplayarak 3. sıradaki iddiası sürdürüyor.

En yakın rakibi RAMS Başakşehir'in 6 puan önünde olan Karadeniz ekibi, kalan 4 haftada avantajını devam ettirerek sezonu 3. sırada tamamlamayı hedefliyor.

Karadeniz ekibi, hedefleri doğrultusunda hafta sonunda Yılport Samsunspor'u yenmesi halinde hem kentin plaka kodu 61 puana ulaşmış hem de üçüncülükteki iddiasını daha da güçlendirmiş olacak.

– Geçen sezondan daha iyi performans

Trabzonspor, Yılport Samsunspor'u yenmesi halinde geçen sezondan da 4 puan önde bir performans göstermiş olacak.

Bordo-mavililer, geçen sezon ligde 35 maç sonunda 17 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 57 puan toplayarak ligde 6. sırada kendine yer bulmuştu.

Geçen sezon ligin tamamlandığı 36 hafta sonunda 57 puan elde eden Karadeniz ekibi, ligi 6. sırada tamamlayarak Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edememişti.

– 61. gole 1 gol kaldı

Trabzonspor, Yılport Samsunspor maçında 61. golünü de atma mücadelesi verecek.

Ligde en son Gaziantep FK'yi 4-2 yenerek 34 maç sonunda 60. golüne ulaşan Karadeniz ekibi, Samsunspor önünde 1 gol atması halinde 61. golünü kaydetmiş olacak.