CHP Milletvekili Adayı Akay: Halkımız Bizi Kurtarın Diyor

CHP Milletvekili Adayı Akay: Halkımız Bizi Kurtarın Diyor

Yayın: 27.04.2023 12:52
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük milletvekili adayı Cevdet Akay,  seçim çalışmalarına Safranbolu’da devam etti. Vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandıklarını belirten Akay, Birlik Medya’nın, canlı yayında kendine yönelttiği soruları cevapladı. Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Milletvekili Adayı Cevdet Akay: “Halkımız ile bir araya gelip sorunlarını dinlerken, bizleri kurtarın diyorlar.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayları Cevdet Akay ve Abdullah Çakır partililer ile birlikte Safranbolu’da seçim çalışmalarını devam ettirdi. Yoğun bir tempo içerisinde 14 Mayıs seçimlerine hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi milletvekillerinden birinci sıra adayı Cevdet Akay, Birlik Medya’nın canlı yayınında seçim ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Milletvekili adayı Cevdet Akay, halk ile bütünleşerek onların sorunlarını dinlediklerini belirterek, şu değerlendirmede bulundu: “Bütün teşkilatımızla birlikte yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Yoğun bir şeklide 14 Mayıs tarihinde kadar var gücümüzle çalışacağız. İnşallah genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçtireceğiz. Karabük’ten de milletvekilleri ile bölgemizi temsil edip, bölgemiz için bütün gücümüzle çalışacağız. Halkımızla bir araya gelip, onlarla bütünleştiğimizde onların sorunlarını dinliyoruz. Onlardan da çok pozitif enerji alıyoruz. Çok iyi karşılıyorlar, bu sefer bizi kurtarın diyorlar. Bizler de onlara patron sizsiniz, kararı verecek olan sizsiniz diyoruz. Sizler 14 Mayıs’ta üzerinize düşün yapın, biz de üzerimize düşeni fazlası ile yaparız diyoruz. Halkımızdan almış olduğumuz pozitif enerjinin sandıkları çok iyi şekilde yansıyacağını sahadaki çalışmalar esnasında görüyoruz. Merkez ve ilçelerde yapmış olduğumuz gezilerde sorunlar bizlere iletildi. Bu sorunları gayet net biliyoruz. Bu sorunları çözecek milletvekilleri de biziz. İktidara geldiğimizde de sorunları çok daha net çözeceğiz. Benim Karabüklü hemşehrilerimden bir istirhamım olacak, görüşü ne olursa olsun, Karabük’ü en işi şekilde temsil edecek milletvekilleri adaylarını milletvekili olarak parlamentoya göndersinler. Bu konuya bir siyaset üstü baksınlar. Bizim milletvekili adaylarımızın her biri birbirinden değerli. Ben ekip olarak bizleri parlamentoya göndermelerini rica ediyorum. Vatandaşlarımız mutlaka oylarını kullansınlar. Gençlerimize ve kadınlarımıza sesleniyorum, bu seçim çok önemli bir seçim. Lütfen oyunuzu kullanın ve gerekeni yapın.” dedi. (Sadık Arslan

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Zonguldak’ta dere ıslahı sırasında 1183 yaşındaki porsuk ağacı kesildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'ta dere ıslah çalışması sırasında 1183 yaşındaki porsuk ağacı kesildi.

Zonguldak-Ankara kara yolu 6. kilometresi Elvanpazarcık beldesi Hayat Mahallesi mevkisinde dere ıslahı çalışması yapan yüklenici firma çalışanları, bent inşası sırasında bir ağacı kesti.

Bu sırada yoldan geçen mahalle sakini Engin Zaman, porsuk ağacının kesildiğini görünce Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine haber verdi.

Bölgede yaptıkları incelemede kesilen ağacın 1183 yaşındaki porsuk olduğunu tespit eden ekipler, konuya ilişkin tutanak tuttu.

Zaman, gazetecilere, evine giderken iş makinesinin çalıştığını fark ettiğini ve merak edip bölgeye geldiğini anlattı.

Ağacı kestiklerini görünce müdahale ettiğini aktaran Zaman, porsuk ağaçlarının normalde 750 ila 1000 rakımda yaşadığını ancak kesilen ağacın bu alçak rakımda yetişmesinin onu ilginç yaptığını söyledi.

Bölgenin ve porsuk ağaçlarının korunması için daha önce ilgili tüm kurumlara dilekçeler yazdığını belirten Zaman, ekiplerin olay yerine gelip tutanak tuttuklarını kaydetti.