CHP İl Başkanı Çakır AK Parti Merkez İlçe Başkanı’na yüklendi

CHP İl Başkanı Çakır AK Parti Merkez İlçe Başkanı’na yüklendi

Yayın: 06.07.2022 14:10
Paylaş:
A+ A-

CHP İl Başkanı Abdullah Çakır yerel ve ülke gündemini değerlendirmek üzere düzenlediği basın toplantısında AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya’ya sert sözlerle yüklendi.

Çetinkaya’nın sosyal medya paylaşımlarına dikkat çeken Başkan Çakır, şunları söyledi;  “AK Parti Merkez İlçe Başkanı son zamanlarda gerek Genel Başkan yardımcılarımıza, gerek milletvekillerimize sosyal medya üzerinden hakaretler yağdırıyor. Çok ilginç bunları yaptıktan sonra kaldırıyor. Doğruysa neden paylaşımlarını kaldırıyorsun. Doğru değilse neden paylaşıyorsun.

Bizim üslubumuz bu değil. Kavga edeceksek Karabük’ün menfaatleri için kavga edelim. Muhtemelen bu arkadaşa dediler ki sen CHP’ye saldır belki prim yaparsın. Yakında seçim de var beklentisi de olabilir.

Bu arkadaşımızın bundan sonraki söylemlerine dikkat etmesini istiyorum. Eğer üslup bozulursa bizlerde aynı şekilde aynı sertlikte cevap veririz. Bu arkadaş kendisine çeki düzen versin. Vermiyorsa da verdirmesini biliriz.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.