CHP İl Başkanı Çakır’dan ‘10 KASIM’ mesajı

CHP İl Başkanı Çakır’dan ‘10 KASIM’ mesajı

Yayın: 09.11.2022 15:38
Paylaş:
A+ A-

CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün ölümün 84. Yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayınladı.

Mesajında, ‘Onun mücadelesi bugünlere ışık tutacaktır’ vurgusu yapan Başkan Çakır, “Kurtuluş Savaşı’nın önderi, ebedi Başkomutanımız, Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikal edişinin 84’ncü yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle bir kez daha anıyoruz.

Gençlik yıllarından itibaren demokrasi düşüyle hareket eden, özgürlük ve bağımsızlığı karakter edinen Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırma mücadelesi verdiğimiz bugünlere de ışık tutmaktadır.

O’nun eşsiz devrimci fikirleri ile aydınlattığı bu yolun sonunda, inanıyorum ki ülkemiz, bağımsız yargı ve eksiksiz bir millet egemenliğine kavuşacaktır.

Cumhuriyetin fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür evlatları, ülkemizin siyasi bağımsızlığını ekonomik bağımsızlık ile perçinleyecek, liyakat esasına dayalı, laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti tüm ilkeleriyle, Cumhuriyetimizin II. yüzyılında hayata geçirilecektir.

Karabük’ümüzü işaret ederek Milli kaynaklardan milli eserler üreten DÇ Fabrikalarının kurulmasını sağlayan ve bu fabrika ile Köprüler yanı sıra şeker-çimento- DÇ fabrikalarının yapılmasını sağlayan sadece bir örnek bir dünya lideri değil iyi bir Öğretmen, zeki bir komutan ve kültür-sanat dehası olan

Gazi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜMÜZÜ

Bir kez daha özlemle , Minnetle ve de Saygıyla an(r) ıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.