CHP İl Başkanı Dinçel’den Cevap Gelmedi…

CHP İl Başkanı Dinçel’den Cevap Gelmedi…

Yayın: 26.01.2016 10:31
Paylaş:
A+ A-

Son günlerde Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanı Av.Erdoğan Dinçel ile Karabük belediye başkanı Rafet Vergili arasında yaşanan söz düellosunda, son olarak belediye başkanı Vergili”nin “kendisini Karabük’ü sallamaya davet ediyorum”sözlerine CHP İl başkanından yanıt gelmedi.

Özellikle 1 Kasım seçimlerinde her iki taraf arasında başlayan sözlü sataşma son zamanlarda büyük tartışmalara neden olmuş,ilk olarak CHP İl başkanı Erdoğan Dinçel,belediye başkanı Rafet Vergili ve AK Parti yöneticilerine karşı eleştirilerde bulunmuştu.

Yeşil mahallede bulunan binanın Karabük Valiliğine verilmesi konusu ile alevlenen tartışmada,birçok konuda belediye başkanı Rafet Vergili ve AK Parti yöneticilerine karşılık sert eleştirilerde bulunan CHP İl başkanı Dinçel’in özellikle ben konuşursam Karabük sallanır cümlesine karşılık son olarak açıklama yapan Vergili, “CHP İl başkanını Karabük’ü sallamaya davet ediyorum” demişti.

Başkan Vergili’nin bu sözlerinden sonra CHP İl başkanı Av.Erdoğan Dinçel’den henüz bir ses çıkmazken,belediye başkanının bu söylemine karşı nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu oldu.

Yorumlar

  1. karabük

    Her iki parti temsilcisinden de Karabük’ü polemiklerle değil icraatlerinizle ve projelerinizle sallamanızı bekliyoruz.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da nisan ayında 9 milyon 82 bin lira trafik cezası kesildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince 1-30 Nisan tarihleri arasında kent genelinde devam eden uygulamalar kapsamında 22 bin 552 araç kontrol edildi.

Yapılan kontrollerde 3 bin 361 araç sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmak, alkollü araç kullanmak, drift atmak, abartı egzoz, emniyet kemeri takmamak, seyir halinde cep telefonu kullanmak ve hatalı park gibi maddelerden toplamda 9 milyon 82 bin lira ceza uygulanırken, 98 araç trafikten men edildi.

Ekipler, dün gece yaptıkları denetimde ise 14 sürücüye alkollü araç kullanmaktan, 8 sürücüye ise ehliyetsiz araç kullanmaktan 208 bin 375 lira ceza uyguladı.