CHP İl Yönetiminden Başkan Köse’ye Ziyaret

CHP İl Yönetiminden Başkan Köse’ye Ziyaret

Yayın: 19.04.2019 23:42
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, İl Yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Ertan ve Merkez İlçe Yönetimi Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’yi ziyaret ettiler.

Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından kısa bir açıklama yapan İl Başkanı Çakır, “Sayın Başkanımıza hayırlı olsun ve başarı dileklerimizi iletmek üzere buradayız. Elif hanımın Safranbolu için büyük bir fırsat olduğunu, çok önemli ve güzel projelere imza atacağına inanıyoruz. Bir kez daha başarılar diliyoruz” dedi.

Başkan Eli Köse ise, “Gerek İl gerek Merkez İlçe gerek İlçe Teşkilatımız ve en önemlisi bizlere güvenen ve inanan halkımız ile saygı ve sevgi çerçevesinde güzel bir seçim sürecini tamamlayarak seçim sürecini tamamladık. Yine seçim sürecinde de belirttiğimiz üzere amacımız Safranbolu ve Safranbolulu hemşerilerimize layığı ile hizmet edebilmek. Bu anlamda da verilen desteklere teşekkür ediyorum. Bizler Safranbolu olarak büyük bir aileyiz. İnşallah ilçemiz adına önemli çalışmaları hep birlikte gerçekleştireceğiz. Ben Sayın İl ve merkez İlçe Başkanlarımız ile Yönetim Kurullarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta deprem nedeniyle evi ağır hasar görenler konteynere yerleşmeye başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerde evi ağır hasar görenlerin konteynere yerleşmeye başladığını bildirdi.

Sulusaray'da 18 Nisan'da meydana gelen 4,7 ve 5,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında bölgede çalışmalar sürüyor.

Vali Hatipoğlu, AA muhabirine, deprem bölgesine konteyner sevkinin devam ettiğini söyledi.

Konteynerlerin kurulma çalışmalarının da sürdüğünü anlatan Hatipoğlu, “Depremden etkilenen vatandaşlarımız için konteyner kurulum çalışmalarımız hızla devam ediyor. Sulusaray'da, Artova'da, Yeşilyurt'ta konteyner kurulumu tamamlandı. Sulusaray'da 56, Artova'da 16, Yeşilyurt'ta 1 konteyner kurulumu yaptık.” dedi.

Konteynerlerin kurulması işlemini ekiplerin yaptığını belirten Hatipoğlu, “Konteynerlerde toplam 327 vatandaşımız yaşıyor. Sulusaray'da 24, Yeşilyurt'ta 19 konteyner daha kuracağız. Devletimizin tüm imkanları ile vatandaşlarımızın yanındayız.” ifadesini kullandı.