CHP Safranbolu İlçe Başkanı Acar, Safranbolu Halkına Teşekkürlerini İletti

CHP Safranbolu İlçe Başkanı Acar, Safranbolu Halkına Teşekkürlerini İletti

Yayın: 04.04.2024 13:51
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Safranbolu İlçe Başkanı Bahtiyar Acar, 31 Mart 2024 Yerel Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Safranbolu halkına teşekkürlerini iletti.

Acar, mesajında şu ifadelere yer verdi: ” 31 Mart 2024 Yerel seçim sonuçlandı ve Safranbolu halkı büyük bir oy farkıyla partimiz Cumhuriyet Halk Partisi’ni birinci parti seçti. Belediye Başkanımız Sayın Mimar Elif Köse’yi de yeniden başkan seçerek bizlere büyük bir güven verdi. Tüm hemşehrilerimize en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu seçim, karalama siyasetinin değil; sağduyunun, hoşgörünün, sevginin ve “İşimiz Gücümüz Safranbolu” diyenlerin zaferi oldu. Dünya miras listesinde yer alan ve 2024 yılında Cittaslow (Sakin Şehir) ağına da dahil olan kentimize, Belediye Başkanımız Sayın Elif Köse ve ekibi ile birlikte 5 yıl daha güzel hizmetler yapacağımıza inanıyoruz.

Bu seçim sürecinde bize destek olan;

  • Genel başkanımız Sn. Özgür ÖZEL ve MYK yöneticilerimize,
  • Milletvekilimiz Sn. Cevdet AKAY’a,
  • İl yönetimine,
  • Çok değerli yönetim kurulu arkadaşlarımıza,
  • Kadın kollarımıza,
  • Vefakar ve cefakar yol arkadaşlarımıza,
  • Sandık başında görev yapan üyelerimize ve müşahitlerimize,
  • Aday olan arkadaşlarımıza

teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizlere güvenen ve inanan tüm Safranbolu halkına ayrıca teşekkür ederiz. Kentimizin yazılı ve görsel basın emekçilerine de katkılarından dolayı teşekkür borç biliriz.

Seçim çalışmalarında gece gündüz demeden özverili bir şekilde koşturan bu zaferin mimarı Sayın Elif KÖSE ve ekibini kutluyor, başarılar diliyoruz. Kentimizi daha özgür, yaşanabilir bir kent ve Batı Karadeniz’in incisi yapacağına yürekten inanıyoruz.

Tam yol ileri… diyoruz.

Atatürk Devrimleri ve ilkeleri ışığında, “Cumhuriyet Kimsesizlerin Kimsesidir” düsturumuz olacak. Herkese eşit, adil ve şeffaf hizmet etmeyi ve halk için sosyal belediyecilik anlayışımızı sürdüreceğiz.

İŞİMİZ, GÜCÜMÜZ SAFRANBOLU… TEŞEKKÜRLER SAFRANBOLU..ifadelerine yer verdi. (Esra Oğuzkağan Özkan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da yol verme kavgasında tartıştığı kişiyi silahla yaralayan zanlı salıverildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 20:36
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Bafra ilçesinde yol verme meselesinden tartıştığı kişiyi silahla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli, serbest bırakıldı.

Çetinkaya Mahallesi'nde trafikte tartıştığı Semih A'yı silahla yaralayan Serkan K'nin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bafra'da dün trafikte yol verme meselesi nedeniyle aralarında çıkan tartışmanın ardından Serkan K, Semih A'yı tabancayla ateş edip yaralamıştı. Semih A. hastaneye kaldırılmış, Serkan K. ise jandarma ekiplerince gözaltına alınmıştı.