Bölgenin Sesi Gazetesi
 

CHP Safranbolu’da Kalabalık Bir Toplulukla Yürüyüş Gerçekleştirdi

Yayın: 06.06.2015 14:34
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi Safranbolu teşkilatı tarafından düzenlenen, “İktidara Yürüyüş” etkinliğine kalabalık sayıda katılım olduğu gözlendi.

Safranbolu İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen “İktidara Yürüyüş “programına Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanı Erdoğan Dinçel,Milletvekili adayları Cevdet Akay ve Mustafa Akay,Safranbolu İlçe başkanı İbrahim Ayhan, teşkilat yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başta olmak üzere çok büyük bir kalabalık bir grubun katıldığı haber verildi.

Aslanlar mevkiinden başlayarak Misak-i milli meydanına kadar olan yürüyüş sonrası halka hitaben birer konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayları,seçim süreci boyunca kendilerine gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Halkın İktidarı Cumhuriyet Halk Partisine duyulan güvenin boşa çıkmayacağını ve CHP iktidarında her şeyin çok daha güzel olacağını söylediler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da tırın çarptığı bisikletin sürücüsü ağır yaralandı

Yayın: 25.09.2023 20:48
Kaynak: AA
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Bafra ilçesinde tırın çarptığı bisikletin sürücüsü ağır yaralandı.

Mehmet K. yönetimindeki 61 K 5015 plakalı tır, Samsun-Sinop kara yolu Kolay Kavşağında bisikletli Saim Gün'e (78) çarptı.

Çarpmanın etkisiyle tırın altında kalan Saim Gün ağır yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

112 Acil Sağlık ekiplerince Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gün, müdahalenin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.