CHP’de Yüzler Gülüyor…

CHP’de Yüzler Gülüyor…

Yayın: 23.05.2015 12:34
Paylaş:
A+ A-

CHP İl Başkanı Av. Erdoğan Dinçel, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Karabük Mitingini değerlendirirken,parti binasında düzenlenen basın toplantısında yüzlerin güldüğü görüldü.

Sözlerine Karabük halkı ve yapılan mitingte emeği geçenlere teşekkür ederek bir değerlendirme yapan İl başkanı Erdoğan Dinçel, “Karabük’ün dışından hiçbir taşıma yapmadık, ekmek dağıtmadık, dondurma dağıtmadık, yiyecek dağıtmadık, konser yapmadık, İnsanların katılması için baskı yapmadık, öğrencileri zorla buraya getirmeye çalışmadık, memurlara baskı yaparak miting alanını doldurmaya çalışmadık ve Cumhuriyet Halk Partisine yakışır bir miting yaptık” ifadesinde bulundu.

CHP olarak son yılların en kalabalık ve en coşkulu mitingini gerçekleştirdiklerini söyleyen Dinçel sözlerini şu şekilde değerlendirdi; Mitinge, Karabük’ün dışından hiçbir taşıma yapmadıklarını ifade ederek, “Ekmek dağıtmadık, dondurma dağıtmadık, yiyecek dağıtmadık, konser yapmadık, İnsanların katılması için baskı yapmadık, öğrencileri zorla buraya getirmeye çalışmadık, memurlara baskı yaparak miting alanını doldurmaya çalışmadık ve Cumhuriyet Halk Partisine yakışır bir miting yaptık” dedi.

Dinçel; “Perşembe günü akşam CHP Genel Başkanı yaşanacak bir Türkiye’nin Başbakanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Karabük’ü ziyaret etti. Kent Meydanında miting yaptı. Bu mitingde özellikle halkımızın çok yoğun bir desteği gördük. Belki de uzun yıllar sonra Karabük’te yapılan en coşkulu, en heyecanlı, en güzel şekilde organize edilmiş mitingi gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Bunu tüm Karabük kamuoyunda izledik, aldığımız telefonlardan, yolda yürürken halkımızın düşüncelerini aldık, basından, partililerimizden, Karabük’ün her bir köşesinde bu toplantıyı izleyen insanlardan ve ülkemiz bir çok yerinde naklen yayınlardan Karabük’ü izleyenlerden de aldık. Bu da bizi son derece memnun etti. Ben bu başarılı mitingimizin organize edilmesinde katkıda bulunan öncelikle siz Basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Bu kadar yoğun katılımla gerçekleşen ve bu yoğunlukta hiçbir aksaklığa meydan vermeyen başta Emniyet Müdürümüz olmak üzere, Emniyet personeline teşekkür ediyorum. Gerçekten fedakarca çalıştılar hiçbir aksaklığa meydan vermediler, bizi sıkıntıya sokacak girişim olmadığı gibi son derece yardımcı oldular. Bu mitingde çalışan partililerimiz başarıda önemli katkı sahibi oldular. Ama öncelikle gençlik kıllarımız çok başarılı bir sınav verdi, öncelikle gençlik kollarımıza, sonra kadın kollarımıza, zaten çalışmaları birlikte yaptılar, gençlik ve kadın kollarımız başta olmak üzere tüm partililerimizi yürekten kutluyorum ve teşekkür ediyorum. İlçe Başkanlarımızı bu başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Güzel bir miting gerçekleştirdik, Halkımızla buluştuk, coşkulu bir toplantı oldu, gerçekten bir miting yaptık.”

BİRİNCİ PARTİ OLMAYA ADAY OLDUĞUMUZU HERKES GÖRDÜ”

Bu mitingin Cumhuriyet Halk Partisi’nin Karabük’te birinci parti olmaya aday olduğunu gösterdiğini belirten Başkan Dinçel; “Karabük’ün dışından hiçbir taşıma yapmadık, ekmek dağıtmadık, dondurma dağıtmadık, yiyecek dağıtmadık, konser yapmadık, çok güzel bir miting yaptık. İnsanların katılması için baskı yapmadık, öğrencileri zorla buraya getirmeye çalışmadık, memurlara baskı yaparak miting alanını doldurmaya çalışmadık ve Cumhuriyet Halk Partisine yakışır bir miting yaptık. Bu nedenle çok mutluyum. Cumhuriyet Halk Partisi bu yaptığı mitingle Karabük’te birinci parti olmaya aday olduğunu göstermiştir. Karabük’te iktidar partisi ile CHP’nin yarıştığını ve iktidar partisinin önüne geçebileceğini göstermiştir. Bu bizim için çok önemlidir. Bu nedenle ben tekrar bu mitingin düzenlenmesine katkı sağlayan, destek veren Karabük halkına mitingin düzenlenmesinde fedakarca çalışan gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza tüm partililerimize teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Emekli ziraat mühendisi kurduğu serada fidan aşılaması yapıyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat'ın Niksar ilçesinde emekli ziraat mühendisi Kayhan Argun, Türk fındığı fidanlarına aşılama yaparak satıyor.

Kayhan Argun, emekli olduktan sonra kurduğu serada fındık aşılaması yaparak isteyenlere gönderiyor.

Argun, AA muhabirine, geçen yıl Tarım ve Orman Müdürlüğünden emekli olduğunu söyledi.

Fide ve fidan yetiştiriciliği için sera kurduğunu belirten Argun, “Ceviz ve fındık fidanları üretiyorum. Yabani cevizlere Amerikan chandler ve Fransız çeşidini aşılıyoruz. Bir de Türk fındığını, ağaç usulü olan fındığı aşılıyoruz. Geçen yıl yaptık, aşı gayet başarılı. Türkiye'de bunu yapan üç kişiden birisiyiz. İzmir Ödemiş'te, Düzce'de ve Tokat Niksar'da biz varız.” dedi.

Aşılama yapıldıktan sonra verimin güzel olduğunu dile getiren Argun, şunları kaydetti:

“Bahçeleme dediğimiz ışkın alma yok bunda. Bu fındık, direkt ağaç oluyor, üstten dallanıyor. Kök yapısı diğerinden çok farklı. Artık ocak usulü fındıkçılıktan ağaç usulü fındıkçılığa geçiliyor. Makineli tarıma, silkelemeye, budamaya, toplamaya uygun. Talep çok fazla. Aşılama mevsimi Şubat 20'den Nisan 20'sine kadar süren bir zaman. Biz kalem aşısı yapıyoruz. Mevsimlik aşılamamız 5 bin adet.”