CHP’den Eğitim Semineri Verildi

CHP’den Eğitim Semineri Verildi

Yayın: 02.03.2020 19:35
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP) Parti Okulu eğitmenleri tarafından  İl yöneticileri ile İlçe başkanlarına yönetici eğitimi semineri verildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanlığı’nda geçtiğimiz pazar günü yapılan yönetici eğitim seminerine CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Safranbolu, Yenice, Karabük, Ovacık, Eskipazar ve Eflani İlçe Başkanları katıldı.

CHP Parti Okulu Eğitimenleri  Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Miraç Gül ve Aydın Yaşar tarafından verilen ve 6 saat süren eğitimde, yönetim kurullarının çalışma yönetme ve esasları, örgütlenme stratejisi ve sokak örgütlenmesi, etkili iletişim ve toplantı yönetimi ile lider yönetici-etkin ekip ve proje yönetimi konuları ele alındı.

CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, parti içi eğitim programı ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, artık CHP’nin iktidar olması gerektiğini tüm kamuoyuna açıklamış oldu. Bizlerde parti yöneticileri olarak buna hazır olmak zorundayız. Yerelden genele, iktidar olacak olan CHP’nin kadroları da buna hazırdır. Parti Okulumuz bu çalışmaları yoğun bir şekilde sürmektedir. Yararlı bir eğitim çalışması olduğunu düşünüyorum. Katılan arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi iktidar  kadrolarını hazırlamaktadır. Halkımızın da bunu gördüğüne inayoruz.  Emeğin başkenti Karabük’ten tüm halkımıza saygı ve sevgilerimizi sunuyorum. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında emek,  hak ettiği değeri bulacak, Karabük’ün ve halkımızın sorunları tek tek çözüme kavuşturulacaktır.“

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta deprem nedeniyle evi ağır hasar görenler konteynere yerleşmeye başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerde evi ağır hasar görenlerin konteynere yerleşmeye başladığını bildirdi.

Sulusaray'da 18 Nisan'da meydana gelen 4,7 ve 5,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında bölgede çalışmalar sürüyor.

Vali Hatipoğlu, AA muhabirine, deprem bölgesine konteyner sevkinin devam ettiğini söyledi.

Konteynerlerin kurulma çalışmalarının da sürdüğünü anlatan Hatipoğlu, “Depremden etkilenen vatandaşlarımız için konteyner kurulum çalışmalarımız hızla devam ediyor. Sulusaray'da, Artova'da, Yeşilyurt'ta konteyner kurulumu tamamlandı. Sulusaray'da 56, Artova'da 16, Yeşilyurt'ta 1 konteyner kurulumu yaptık.” dedi.

Konteynerlerin kurulması işlemini ekiplerin yaptığını belirten Hatipoğlu, “Konteynerlerde toplam 327 vatandaşımız yaşıyor. Sulusaray'da 24, Yeşilyurt'ta 19 konteyner daha kuracağız. Devletimizin tüm imkanları ile vatandaşlarımızın yanındayız.” ifadesini kullandı.