Cide sahiline ölü inek vurdu

Cide sahiline ölü inek vurdu

Yayın: 30.01.2017 23:13
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Cide ilçesinde sahile ölü inek vurdu.

Cide ilçesi merkez sahilinde kıyıya inek ölüsü vurdu. Vatandaşların ihbarı üzerine Cide Tarım İlçe Müdürlüğü yetkilileri olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yetkililerin verdiği bilgiye göre, ineğin kulak küpesi ve numarasına bakılarak ineğin genç çiftçilere destek amaçlı yurt dışından ithal edilen hayvanlardan olduğu belirtildi.

Gemilerle yurtdışından getirtilen ve bir limanda indirilme esnasında gemiden düşmüş olma ihtimali olduğunu ifade eden Cide Tarım Müdürlüğü yetkilileri, “Kulak küpe numarasından ülkemiz kayıt sistemine ait olmadığı anlaşılan inek, belediye ekiplerine ait iş makinesi yardımıyla denizden çıkarılarak ve kireçlenerek sokak köpeklerinin erişemeyeceği derinlikte gömülerek imha edilmiştir. Bilinçli Cideli vatandaşlarımızın ihbarı sayesinde kısa sürede yerinde tespit edilerek müdahalede bulunulan inek, olası herhangi bir bulaşıcı hastalık saçmadan derin bir çukura gömülerek imha edilmiştir” denildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük İdmanyurdu Belgeseli “Bir Şehrin Yeni Umudu”

Yayın: 13.05.2024 12:15
Paylaş:
A+ A-

Fatih Ünlü, Karabük İdmanyurdu için özel bir belgesel hazırladı ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladı. Belgeselin yayınlanmasıyla birlikte Ünlü, takipçilerinden belgeseli mümkün olduğunca geniş kitlelere ulaştırmalarını istedi.

Ünlü, belgeselin yayınlanmasıyla ilgili şu sözleri kaydetti: “Vee belgesel yayında. Karabük İdman Yurdu için yapmış olduğum ‘Bir Şehrin Yeni Umudu’ belgeselini yayınladım. Tek başıma elimden geldiğince yapmaya çalıştım. Sizlerden ricam ne kadar fazla paylaşabilirseniz o kadar iyi. Daha fazla Karabüklü ve daha fazla sporsevere ulaşsın. İyi seyirler.”

Belgesel, Karabük İdman Yurdu’nun futbol sevgisinin yeniden canlanması ve şehrin futbolunun küllerinden tekrar doğması hikayesini anlatıyor. UEFA Avrupa Ligi deneyimi olan bir şehirde futbol sevgisinin tükenmiş olduğu bir dönemde, Karabük İdman Yurdu’nun profesyonel liglere yükselmesi ve şehre umut olması vurgulanıyor.

Belgesel, İdman Yurdu’nun BAL Ligi’ne çıkışı ve ardından şampiyon olarak 3. Lig’e yükselişi sürecini detaylı bir şekilde ele alıyor. Fatih Ünlü, belgeselin daha fazla kişiye ulaşmasını ve Karabük’ün futbol tutkusuyla daha geniş kitleler tarafından tanınmasını hedefliyor.

Belgeseli izlemek için TIKLAYINIZ!