“Circle to Search” özelliği Samsung’un Galaxy A serisinin bazı modellerinde kullanılabilecek

Anadolu Ajansı
Yayın Tarihi: 16.08.2024 00:45
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Samsung Electronics, “Circle to Search with Google”ı Galaxy A serisinin bazı modellerinde kullanılabilir hale getirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Samsung, mobil yapay zekanın Galaxy ekosistemindeki daha da fazla cihaz üzerinden daha geniş bir kullanıcı tabanına ulaşarak demokratikleşmesini sağlamak için çalışmalarına devam ediyor.

Yapay zekayı mobil cihazlara taşıyan Galaxy AI özelliklerinden, Samsung ve Google işbirliğiyle geliştirilen Circle to Search'ün zahmetsiz arama deneyiminden artık daha fazla Galaxy kullanıcısı faydalanabilecek.

Circle to Search'ün vadettiği yenilikçi ve keşif dolu arama deneyimi, seçili Galaxy A Serisi akıllı telefonlarda kullanıma sunulmasının ardından, “Galaxy Tab S9 FE” ve “Tab S9 FE+” tablet modellerine de taşınarak tabletlerin geniş ekranı ve “Galaxy S Pen” deneyimiyle yeni bir boyut kazanması amaçlanıyor.

“Galaxy Z Flip6” ve “Z Fold6” gibi yeni Galaxy cihazlarla da sunulan Circle to Search'ün kullanıcı tabanı yaygınlaşırken tam sayfa çeviri, ev ödevi yardımı veya QR ve barkod tarama gibi özelliklerle sezgiselliği ve işlevleri de sürekli olarak gelişti.

– Circle to Search özelliği

Artık Galaxy A Serisi ve Galaxy Tab S9 FE Serisi Samsung mobil cihazlarında da kullanılabilen Circle to Search, kullanıcıların internette görüp merak ettiği şeyler hakkında daha karmaşık sorular sorabilmesine olanak tanıyor.

Circle to Search uygulamalar arasında geçiş yapmak zorunda kalmadan basit bir el hareketiyle arama yapmanın yeni bir yöntemini sunuyor. Circle to Search etkinleştirildiğinde, kullanıcılar ekran üzerinde aramak istedikleri metni, görseli veya videoyu daire içine alarak, üzerine uzun basarak veya üzerine dokunarak hakkında kolayca arama yapabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen, Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) TM Roh, yeni güncellemelerle birlikte “Galaxy A Serisi” ve “Galaxy Tab S9 FE Serisi” için yeni olanaklarının kapısının aralandığını, en yeni teknolojilerin daha geniş bir Galaxy kullanıcı kitlesine ulaştırma konusundaki taahhütlerini de böylece gerçeğe dönüştürdüklerini belirtti.

TM Roh, “Yapay zeka teknolojilerini daha fazla kullanıcıya ulaştırarak, onlara daha verimli çalışabilme, yaratıcılıkta özgür olabilme ve cihazlarıyla daha zengin, daha kişiselleştirilmiş etkileşimler kurabilme olanağını sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

SAMSUN (AA) – Samsun'un Alaçam ilçesinde Gençlik Merkezince, “Merkezim Her Yerde” faaliyeti kapsamında etkinlik gerçekleştirildi.

Etyemez Alparslan Gül İlkokulu'nda spor faaliyetleri, yüz boyama, ebru çalışması gibi etkinlikler yapıldı.

Yaklaşık 100 öğrencinin katıldığı etkinlikte öğrenciler doyasıya eğlendi.

Gençlik Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Merkezim Her Yerde” faaliyeti ile gönüllü gençlerle ilçe merkezinin dışında bulunan gençlere ulaşılmasının hedeflendiği belirtilerek, “Bakanlığımızın imkanlarını şehrimizin her yerindeki gençlerimize ulaştırmayı hedefliyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı her daim her yerde gençlerin hizmetindedir.” ifadesine yer verildi.

​​​​​​​

Nöbetçi Eczaneler

Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Öztürk Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Alparslan Caddesi No:2/A Karabük

Telefon

(370) 415-5557

Safran Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak Devrim Sitesi C Blok No:6/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-8262

Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500

Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427