Çok daha farklı boyutlara doğru yol alıyoruz..

Çok daha farklı boyutlara doğru yol alıyoruz..

Yayın: 23.10.2023 16:32
Paylaş:
A+ A-

Kardemir’de merakla beklenen seçimli olağanüstü genel kurul toplantısı tamamlandı. Genel kurulda şirket hissedarlarına hitaben konuşan Kardemir AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demir geleceğe dair güçlü mesajlar verdi

Kardemir AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir dün yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında “Çevremize duyarlı ve saygılı bir üretim yaparken çalışanlarımıza değer katarken, onların Kardemir’e değer katmasını beklerken bir taraftan da çok daha farklı boyutlara doğru yol alan bir Kardemir düşünüyoruz” dedi.

YÖNETİM BELLİ OLDU

Kardemir’de sonucu merakla beklenen olağanüstü genel kurul sonrası yönetim şu isimlerden oluştu;

A GRUBU; İsmail Demir, Fatih Mehmet Erkoç, Ömer Demirhan, Muhammet Ali Oflas,

B GRUBU; Kamil Güleç, Mustafa Aydın,

D GRUBU; Yusuf Canbolat

BAĞIMSIZ üyeler; Prof. Dr. Arif Nihat Güllüoğlu, Prof. Dr. Ercüment Arvas, Hacı Abdullah Kaya, Prof. Dr. Mehmet Cahit Ensari

BAŞKANDAN GÜÇLÜ MESAJLAR

Kardemir Eğitim ve Kültür Merkezi’nde toplam hissedarlarının yüzde 33,4’ünün katılım sağladığı genel kurulun öğleden sonraki bölümünde şirket hissedarlarına hitaben bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Demir şunları söyledi; “Jeopolitik riskler, parasal sıkışma enflasyonik eğilimler, büyümeyi yavaşlatmak ve enerji başka olmak üzere emtia fiyatlarındaki artışlar, 2022 yılının ekonomik gündeminin ilk sıralarında yer almıştır.

Kardemir”in işinin sorumluluğu ve sürdürülebilir bir şekilde yürütme konusundaki güçlü temelleri  yürütüldüğünü ve paylaşılabilir değer ürettiğimizi söylemekten gurur duyuyorum.  Kardemir’in güçlü işbirliği ve stratejisi ile birleşen yenilikçi girişimlerimiz sürdürülebilirlik alanındaki hedefimizi sağlamaktadır.  Yaşadığımız dönemler inişli ve çıkışlı yetkinlikleri sayesinde üretmeye, paylaşmaya devam ederken, sert esen rüzgarlara karşı başarılı duruşunu sürdürecektir.  Çevremize duyarlı ve saygılı bir üretim yaparken çalışanlarımıza değer katarken, onların Kardemir’e değer katmasını beklerken bir taraftan da çok daha farklı boyutlara doğru yol alan bir Kardemir düşünüyoruz. Hem İlin, hem bölge sanayicilerinin bilgi birikimleri, insan kaynağını önceleyen ülkemizi bu alanda daha ileri boyutlara taşıyacak, diğer bütün çevresi ile savunma sanayi ve diğer sektörlere de dokunan ürünler yapmak üzere bir gelecek planlıyoruz. En köklü sanayi kuruluşlarından biri olan Kardemir’in buradaki rolünü özellikle vurgulamaya, Kardemir’in Cumhuriyet değerlerine, Cumhuriyet ve Türkiye’ye olan katkıları 86 yıl önce burada atılan temel ile hayat bulan bu tesisler ülkemizde demir çeliğin doğup büyümesine vesile olmuştur. Bölge ve ülke ekonomisine katkısı olan büyük bir değere dönüşmüştür.”

HUZUR HAKKI 60 BİN TL

Öte yandan, Kardemir Anonim Şirketi Yönetim Kurulu üyelerinin huzur hakkı net 60 bin TL olarak genel kurulda onaylandı

HABER <<VİDEOSU >>

kaynak: Bölgenin Sesi Gazetesi

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye yuvarlanan otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde otomobilin dereye yuvarlandığı kazada sürücü öldü, eşi ağır yaralandı.

Tamzara Mahallesi'nin Alucra kavşağı mevkisinde Mehmet Bölük'ün kullandığı 28 AAG 209 plakalı otomobil, dereye yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri, sürücü ile eşi Bedriye Bölük'ü otomobilden çıkarttı.

Mehmet Bölük'ün hayatını kaybettiği kazada yaralanan eşi, Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.