Çorum FK Teknik Direktörü Özbalta, Keçiörengücü maçını değerlendirdi:

Çorum FK Teknik Direktörü Özbalta, Keçiörengücü maçını değerlendirdi:

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ahlatcı Çorum FK'nin teknik direktörü Serkan Özbalta, 2 Nisan Salı günü deplasmanda oynayacakları Ankara Keçiörengücü maçına en iyi oyunlarını ortaya koymak üzere çıkacaklarını bildirdi.

Özbalta, yaptığı yazılı açıklamada, pes etmeden, oyun disiplininden kopmadan mücadele ederek lig sıralamasının play-off hattında merkezi konuma ulaştıklarını belirtti.

Ligin henüz bitmediğini hatırlatan Özbalta, şunları kaydetti:

“Son haftalarda oyun ve oyunsal disiplinle mücadeleyi pes etmeden, bırakmayarak play-off hattında merkezi bir konuma geldik. Ben, ekibim ve oyuncularımız henüz bu işin bitmediğini, henüz bir şeyi garantilemediğimizin farkındayız. Planlaması yapılmış, yapılanması ile birlikte oyun kültürü oluşturulmuş, mücadele gücü yüksek, kendi sahasında oynadığı maçlara arzulu bir şekilde çıkan, çalışkan ve saygı duyulacak bir takıma karşı oynayacağımızın bilincindeyiz. Her maça olduğu gibi inatçı ve mücadeleci, iyi oyunumuzu ortaya koymak üzere çıkacağımız müsabakada, taraftarımızın da desteği ile arzu ettiğimiz sonucu almak istiyoruz.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ford Otosan “Lojistik Servis Sağlayıcıları Sürdürülebilirlik Manifestosu”nu paylaştı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 16:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Ford Otosan “Gelecek Şimdi” vizyonu ile ortaya koyduğu uzun dönemli sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda malzeme tedarikçilerinin ardından lojistik servis sağlayıcıları ile de sürdürülebilirlik manifestosunu açıkladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre “Gelecek Şimdi” vizyonu doğrultusunda sürdürülebilirlik alanında iş ortaklarıyla çalışma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Ford Otosan, değer zincirini şekillendirecek bir adıma daha imza attı ve Lojistik Sürdürülebilirlik Konferansı'nda “Lojistik Servis Sağlayıcıları Sürdürülebilirlik Manifestosu” nu paylaştı.

Operasyonlarında 2035 yılına kadar karbon nötr hedefiyle ilerleyen Ford Otosan bu manifesto ile yol haritasını netleştirdi. Yol haritası, lojistik süreçlerinde yer alan paydaşların Ford Otosan’ın çevresel, sosyal ve yönetişim ilkeleriyle uyumlu bir şekilde çalışmasını, performanslarının izlenmesini ve kendilerini geliştirmek adına aksiyon almalarını hedefliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ford Otosan Malzeme Planlama ve Lojistik Lideri Onur Sarıkaya, Otomotiv sektörünü şekillendirmeye odaklanan vizyonları doğrultusunda hareket ettiklerini belirterek, “Sürdürülebilir bir geleceği inşa etmeye kararlı olduğumuzu 'Lojistik Servis Sağlayıcıları Sürdürülebilirlik Manifestosu' ile bir kez daha vurguluyoruz. Bu manifesto, Ford Otosan'ın sürdürülebilirlik, inovasyon ve sorumlu iş uygulamaları değerlerini çok iyi yansıtıyor. Sürdürülebilirlik alanında paydaşlarımızla iş birliği yapmaya ve geleceğimizi şekillendirmeye devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

Ford Otosan'ın Lojistik Servis Sağlayıcıları Sürdürülebilirlik Manifestosu, Türkiye otomotiv sektöründe lojistik zincirinde sürdürülebilirlik ve karbon nötr olma ile ilgili hayata geçirilen öncü bir proje olarak öne çıkıyor.

Manifesto geri kazanılmış malzeme ve enerji kaynakları kullanımını artıracak tasarım, faaliyetler ve raporlamalarda bulunmak; açık, adil, şiddetsiz iletişimi teşvik etmek; tüm iş, eylem ve işlemlerde “Ford Otosan Çalışma İlkeleri” ve “Etik Kuralları ile Tedarik Zinciri Uyum Politikası'na uygun hareket etmek gibi Taahhütler barındırıyor.

2022 yılında Bilim Temelli Hedefler Girişimine 2050 yılında net sıfır olma taahhüdünü vererek, Tedarikçi Sürdürülebilirlik Manifestosu'nu da 2023'te yayımlayan Ford Otosan, sürdürülebilirliği tedarikçi seçiminde bir kriter olarak belirlemişti. Bu doğrultuda kritik ürün gruplarını üreten tedarikçilerle iş birliği yaparak “Karbon Nötr Yol Haritası”nı oluşturmuştu.

Ford Otosan, sürdürülebilirlik performansı sonucunda uluslararası derecelendirme kuruluşu S&P Global tarafından hazırlanan ve önemli bir referans noktası olan 2024 Küresel Sürdürülebilirlik Yıllığı'na girmeye hak kazanan ilk Türk otomotiv şirketi konumunda bulunuyor.