Çorum’da trafik kazasında polis çift hayatını kaybetti, 2 çocukları yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 08.09.2024 12:15
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum’un Sungurlu ilçesinde otomobilin yol kenarındaki rögar kapağına çarpması sonucu polis memuru çift hayatını kaybetti, 2 çocukları yaralandı.

Kahraman Kudu (51) idaresindeki 55 AKY 625 plakalı otomobil, Ankara-Samsun kara yolu, Çiftlik köyü yakınlarında kontrolden çıkarak, yol kenarındaki rögar kapağına çarptıktan sonra devrildi.

İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada, sürücü Kudu ile eşi Filiz Kudu (46) yaşamını yitirdi, çiftin çocukları Elif Su (8) ile Berin Su Kudu (6) ise yaralandı.

Yaralı çocuklar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kahraman Kudu’nun Giresun İl Emniyet Müdürlüğünde, eşi Filiz Kudu’nun ise Giresun Valiliğinde görevli polis memurları oldukları öğrenildi.

Çiftin cenazesi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Sungurlu Devlet Hastanesi morguna götürülecek.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Filli Boya “Keyfine Göre Boya, Kendine Göre Yap” sloganıyla Aqua Reno’yu geliştirdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 17.09.2024 00:52
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Filli Boya, “Keyfine Göre Boya, Kendine Göre Yap” sloganıyla, geliştiridiği ürünü Aqua Reno'yu tanıttı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ev dekorasyonunda “kendin yap” kültürünün popülerleşmesiyle kişisel tarzlar yaşam alanlarına yansıtılıyor. Filli Boya bu düşünceden hareketle yaşam alanını kendi zevkine ve tarzına göre özelleştirmek isteyenler için Aqua Reno'yu geliştirdi.

Aqua Reno, fayans, ahşap, cam, PVC yüzeyler, mutfak dolabı ve beyaz eşya gibi geniş bir kullanım alanı sunuyor. Banyo ve mutfak olarak iki çeşitten oluşan boyalar, ipeksi mat dokusuyla güzel bir görüntü yaratırken tam silinebilen ve yıkanabilen su bazlı teknolojisiyle kullanım ve temizlik kolaylığını bir arada bulunduruyor.

Geri dönüşüme ve sürdürülebilirliğe katkıda bulunan Filli Boya Aqua Reno, katalizörlü polimer teknolojisi sayesinde farklı bir işlem gerektirmeden uygulanan yüzeye mükemmel yapışma ve yayılım sağlıyor. Ayrıca iki kat arası yalnızca 30 dakika bekleme süresi, boyanın uygulanma süresini kısaltıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Filli Boya Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arzu Uludağ, tüketicilere ilham veren, yenilikler ve kolaylıklar sunan bir marka olduklarını belirtti.

Uludağ, “Ev dekorasyonunda mevcut eşyalarını atmadan farklılıklar yapmak, yenilemek, güzelleştirmek ve evlerinde kendi ruhunu, izini bırakmak isteyen tüketicilerimiz için Filli Boya Aqua Reno'yu geliştirdik. İstedikleri değişimi, dönüşümü kolaylıkla yapabilecekleri bir ürün. Dolaplarını, tezgahlarını, mutfaklarını, beyaz eşyalarını, fayanslarını ve hatta duşakabin camlarını yenilemelerine, güzelleştirmelerine ve istedikleri renge büründürmelerine imkân sağlıyor.” ifadelerini kullandı.

Özelikle kadınların doğası gereği bulundukları ortamları, doğayı ve hayatı daima güzelleştirme eğilimi içinde olduğunu aktaran Uludağ, Filli Boya olarak geliştirdikleri ürünlerle değişime ve dönüşüme açık olanlara daima kolaylıklar sunduklarını kaydetti.