Cuma Namazı Spor Salonunda Sosyal Mesafe İle Kılındı

Cuma Namazı Spor Salonunda Sosyal Mesafe İle Kılındı

Yayın: 29.05.2020 23:11
Paylaş:
A+ A-

2,5 ay aradan sonra ilk cuma namazı, havanın yağışlı olması dolayısıyla camilerde ve kapalı spor salonlarında kılındı.
Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını ie mücadele kapsamında İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda açık alanlarda kılınması planlanan Cuma Namazı camilerde ve kapalı spor salonlarında kılındı. Karabük’te belirlenen noktalardan biri olan Hasan Doğan Spor Kompleksi’nde de namaz öncesi 1.5 metre mesafeler belirlendi. Vatandaşlar kendi getirdikleri seccadeleri sosyal mesafe alanlarına sererek namaz kıldı. Polis ekipleri namaz için gelenlere uyarılarda bulunurken maskesiz ve seccadesiz kimseyi alana almadı. Kılınan namazın ardından mesafeye göre alandan çıkış yapıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rize’de “11. Yeşilay Bisiklet Turu” düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.05.2024 08:36
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Rize'de “Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim” sloganıyla bisiklet turu düzenledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu işbirliğiyle Türkiye'de eş zamanlı düzenlenen Yeşilay Bisiklet Turu'na, yağmura rağmen yaklaşık 100 bisiklet tutkunu katıldı.

Yeşilay Derneği Rize Şube Başkanı Selçuk Beşikçi, AA muhabirine, yağmura rağmen güzel bir katılım olduğunu belirterek, “Güzel bir etkinlik oldu. Parkur biraz uzundu. Gencinden yaşlısına kadar herkes buradaydı. Çok mutluyuz. Katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk ise sporun içerisine her ailedeki çocukların en azından bir branşa veya spor dalına gitmesini istediklerini söyledi.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayan tur, Atatürk ve Cumhuriyet caddelerini takiben Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nın bulunduğu noktadan sahil dolgu alanı atletizm pistinde sona erdi.

Etkinlik sonunda katılımcılara ÇAYKUR çayı ikram edildi.