Cumayanı İlkokulu Ayhan Güzel Kütüphanesi açıldı

Cumayanı İlkokulu Ayhan Güzel Kütüphanesi açıldı

Yayın: 20.04.2018 23:00
Paylaş:
A+ A-

Cumayanı İlkokulu ve Yıldırım Beyazıt Ortaokulu öğrencileri ile Cumayanı halkının faydalanması için sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle oluşturulan, paydaşların ortak kararıyla Özel Aylin Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören ve 2016 yılında hayatını kaybeden bedensel engelli Ayhan Güzel’in adını taşıyan kütüphane düzenlenen törenle açıldı.

Kütüphanenin açılış törenine Vali Kemal Çeber, Vali Yardımcısı Abdulhalim Can, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Kökcü, Cumayanı Köyü Muhtarı Bilal Bozkurt, Okul Müdürü Osman Doğan, öğretmenler, öğrenciler ve köy halkı katıldı.

Kütüphanenin açılmasında emeği geçen Okul Yönetimini, Okul Aile Birliği Üyelerini ve destek olan sivil toplum kuruluşlarını kutlayan Vali Kemal Çeber kütüphanenin kurdelesini keserek okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kütüphaneyi gezerek okul müdürü Osman Doğan’dan bilgiler alan Vali Çeber daha sonra öğretmenler odasında okulda görevli öğretmenlerle bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Öğretmenlerimizin taleplerini dinleyen Vali Çeber 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının geriye kalan kısmında başarılar diledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğimizin destekleriyle Cumayanı İlkokulu ve Yıldırım Beyazıt Ortaokulu bahçesine yapılan ve öğrencilerin daha güzel bir ortamda spor yapmalarına olanak sağlayacak olan Basketbol ve Voleybol sahasının kurdelesini kesen Vali Çeber potaya ilk atışı yaptı. Basketbol takımıyla hatıra fotoğrafı çektiren Vali Çeber daha sonra Cumayanı Köyünden ayrıldı.

2 kişi görüş bildirdi

  1. ayhan ünlü ak

    sayın valim ben sizin gibi her mahalleye koşan her yere yetişen bir vali görmedim allah sizden razı olsun ne güzel hizmet bu tam bi belediye başkanı gibisiniz sizede yakışır

  2. ayhan ünlü ak

    sayın valim sizlerden bi isteğim olacak bunu yapsa yapsa siz yaparsınız karabük iş bankasının yanındaki kurumsal binaya et süt ve balık kurumunun kombinası satış bayisini ve yeşil mahallede bulunan boş belediye binasına kipa alış veriş merkezini getirirseniz size minnettar oluruz karabükümüzün bunlara çok ihtiyacı var fenada olmaz teşekkürler

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

ÖSYM Başkanı Ersoy, Zonguldak BEÜ Rektörü Özölçer’i ziyaret etti

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

ZONGULDAK (AA) – ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer'e ziyarette bulundu.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre Özölçer, Ersoy, ÖSYM Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Necip Şimşek ve beraberindeki heyeti rektörlük makamında ağırladı.

Rektör Özölçer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Ersoy da misafirperverliğinden ötürü Özölçer'e teşekkür etti.