Cumhuriyet Halk Partisi Yenice’de gövde gösterisi yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Yenice’de gövde gösterisi yaptı

Yayın: 11.02.2024 16:05
Paylaş:
A+ A-

CHP Karabük Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay, CHP Yenice Belediye Başkan Adayı Enver Özgü’nün seçim çalışmalarının start programına katıldı.

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, İlçe Başkanları, Belediye Başkan Adayları, il ve ilçe örgütleri, partililer ve Özgü destekçilerinden oluşan geniş kalabalık Yenice ilçesinde gövde gösterisi yaptı, CHP’yi bağrına bastı.

Sosyal Demokrat Belediyecilikle Yenice’nin Çehresi Değişecek

Yenice Belediye Başkan Adayı Enver Özgü’n ün seçim start programına katılmak üzere Yenice ilçesine gelen hemşehrileri CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay’ı büyük bir coşkuyla karşılayan Yenice halkı, yaptığı gövde gösterisiyle 31 Mart kararını adeta gösterdi.

Yenice ilçesini sosyal demokrat belediyecilikle tanıştıracaklarını dile getiren Milletvekili Akay, “Çalışan ve üreten belediyecilik anlayışıyla çehresini, bölgesini değiştiren CHP’li belediyelerimizin örneklerini tüm Türkiye’de yakından izliyoruz. Yakından izlediğimiz bu örnekleri yakın zamanda Karabük’te de yaşayacağız. 31 Mart’ta Yenice’de CHP’li belediye başkan adayımızın ipi göğüslemesiyle Yenicemizi bölgenin parlayan yıldızı yapacak” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.