CW Enerji’den 1,2 milyar liralık ürün satışı anlaşması

CW Enerji’den 1,2 milyar liralık ürün satışı anlaşması

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.12.2023 12:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Güneş paneli üreticisi CW Enerji'nin, Türkiye genelindeki 19 satış noktası ile 2024 yılı için yaklaşık 1,2 milyar liralık ürün satışı sözleşmesi imzaladığı bildirildi.

CW Enerji'den yapılan açıklamada, şirketin, Türkiye genelindeki satış noktaları arasında gerçekleştirilen müzakereler çerçevesinde 2024 yılı faaliyet dönemi boyunca ürün alımına ilişkin 19 satış noktasıyla toplam 1 milyar 172 milyon 600 bin lira tutarında ürün satışı sözleşmesi imzaladığı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, şirketin bugüne kadar birçok firma ile anlaşmaya imza attığını belirterek, “Ürün satışlarına ilişkin ödeme ve teslim gibi özel koşullar ve şartlar her bir alım kısmı için ayrıca kararlaştırılacak olup sözleşme şirketimizin ürün portföyünde satış noktalarına satışa sunduğu tüm ürünleri kapsamaktadır.” ifadesini kullandı.

Sarvan, ürünlerin kısımlar halinde 2024 yılı sonuna kadar tesliminin planlandığına işaret ederek, “CW Enerji olarak, sektörümüzde güçlü iş anlaşmalarına imza atarak daha sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağlamaya devam ediyoruz. İmza attığımız her bir anlaşma ile ülke ekonomisine katkıda bulunduğumuz için mutlu ve gururluyuz. 19 satış noktamız ile yaptığımız sözleşme çerçevesinde ürün satışı gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da müşteri beklentilerine en etkin ve hızlı şekilde yanıt verebilmek adına çalışmalarımıza devam edecek, katma değerli ürünlerimizle sektör adına kazanımlar sağlamayı sürdüreceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te otobüs şoförü rahatsızlanan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük'ün Safranbolu ilçesinde otobüs şoförü, rahatsızlanan yolcuyu güzergah dışına çıkarak hastaneye ulaştırdı.

Kent merkezinden Selim Şirin yönetimindeki 78 SB 145 plakalı belediye otobüsüne binen genç kız, bir süre sonra rahatsızlandı.

Durumu fark eden Şirin, güzergahını değiştirerek yolcuyu Safranbolu Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Hastaneye getirilerek sağlık personeline teslim edilen genç kızın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sürücü Şirin, gazetecilere, Karabük-Safranbolu seferini yaparken bir yolcunun rahatsızlandığını fark ettiğini söyledi.

Otobüsü uygun bir yerde durdurduğunu belirten Şirin, “Bir anda fenalaştı. İlk müdahaleyi yapmak için çevresini boşalttık. Daha sonra güzergah dışına çıkarak kendisini en yakın hastane olan Safranbolu Devlet Hastanesi'ne götürdüm. İnsanlık görevimiz.” ifadelerini kullandı.