Daikin’den hava temizleme cihazlarında yeni kampanya

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.10.2024 12:45
A+ A-
Array
Paylaş:

İSTANBUL (AA) – Daikin, kullanıcılarına daha temiz ve sağlıklı bir hava sunmak amacıyla yeni bir kampanya başlattı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Daikin, 1 Ekim-30 Kasım'da geçerli olan kampanyada, MC30Y, MC55W ve MCK55W modelli hava temizleme cihazlarında avantajlı fiyatlar sunuyor.

Kampanya, Daikin bayilerinde, MediaMarkt mağazalarında ve Daikin internet sitesinde geçerli olacak şekilde başlıyor.

Kapalı alanlarda havanın sürekli olarak temizlenmesi ve filtrelenmesi, özellikle alerji, astım gibi solunum rahatsızlıklarına sahip bireyler için büyük bir önem taşıyor. Daikin, kullanıcılarına yüksek teknolojili hava temizleme cihazları sunarak iç mekanlardaki hava kalitesinin artırılmasını hedefliyor.

Daikin patentli Flash Streamer teknolojisi sayesinde hava temizleme cihazları, zararlı partikülleri moleküler düzeyde ayrıştırarak, iç mekan havasını daha temiz ve sağlıklı hale getiriyor. Daikin uzmanları, hava temizleme cihazlarının uzun ömürlü olmasına dikkati çekerek filtrelerin, 10 yıl boyunca değiştirilmeden kullanılabileceğini, bu durumun da kullanıcılara uzun vadede büyük bir maliyet avantajı sağlayacağını ifade ediyor.

Ayrıca, elektrostatik HEPA filtre teknolojisiyle donatılan cihazlar, 0,3 mikron büyüklüğündeki partiküllerin yüzde 99,97'sini yakalayarak polen, toz, küf ve diğer alerjenleri etkili bir şekilde filtreliyor. HEPA filtreler, yüksek verimlilik sağlarken, hava akışını artırarak iç mekanda sürekli temiz hava dolaşımı sağlıyor.

Son derece sessiz çalışan Daikin hava temizleme cihazları, ev, okul, ofis, mağaza, ticari alanlar, kreş, restoran, otel odaları ve toplantı salonları gibi yerler için etkili bir çözüm olarak kabul görüyor. Nemlendirme fonksiyonuna sahip MCK55W modeli, “humidity” modu ile bulunduğu ortamdaki nem dengesini ideal seviyeye çıkartarak, kuru havaya karşı çözüm sunarken insan doğasının ihtiyaç duyduğu ideal nem seviyesini sağlıyor.

Daikin'in başlattığı kampanya, MC30Y, MC55W ve MCK55W modellerindeki cihazlarda avantajlı fiyatlar sunarak, kullanıcılarının kaliteli bir iç hava ortamına daha uygun koşullarla sahip olmasını sağlıyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İSTANBUL (AA) – Vestel, Türkiye'nin ilk yerli batarya enerji depolama sistemini devreye aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde kurulan ticari ve endüstriyel işletmeler için çözüm sunan enerji batarya depolama sistemi, 400 kW kapasiteli 4 elektrikli araç şarj istasyonuna (EVC) aynı anda kesintisiz enerji sağlıyor.

Vestel mühendisleri tarafından geliştirilen sistem, 300 kWh kapasite ve 200 kW güce sahip. EMS (enerji yönetim sistemi) ile uzaktan kontrol edilebilen enerji batarya depolama sistemi, tesiste bulunan 400 kW güç çıkışlı EVC'lere aynı anda aynı performansla enerji sağlıyor.

Ticari ve endüstriyel işletmeler için çözüm sunan enerji depolama sistemi, mobilite ekosisteminin dört temel unsuru olan elektrikli araç, DC hızlı şarj ünitesi, batarya ve güneş enerji santrallerini bir araya getiriyor.

Hizmete giren batarya enerji depolama sistemi, hibrit olarak solar panelleri vasıtasıyla şarj oluyor, solar panellerin kullanılamadığı durumlarda ise şebekeden şarj olabiliyor.

EVC-Batarya-Solar-Şebeke entegrasyonu sağlanan sistemde güneş panelleri üzerinden depolanan enerji, ihtiyaç duyulduğu anda şebekeye destek vererek elektrikli şarj istasyonlarının kullanılmasını sağlıyor.

Yazılımı ve donanımı tamamen yerli “enerji yönetim sistemi” ile çalışan batarya enerji depolama sisteminde, tüm teknik veriler uzaktan izlenilebiliyor, bu sayede şarj-deşarj senaryoları değiştirilebilirken, kullanıcı ihtiyaçlarına göre “senaryo mod”ları da geliştirilebiliyor.

Sistemde şebekeden alınan güç yüzde 5 seviyelerinde minimize edilerek yüzde 95 bataryanın gücü ile EVC'ler desteklenebilirken, batarya dört adet 400kW'lık EVC ürüne hizmet verebiliyor.

– 580 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşması bekleniyor

Küresel mobilite pazarının 2030'da sadece şirketin faaliyet gösterdiği elektrikli araç parçaları, elektrikli araç şarj istasyonları ve enerji batarya depolama çözümleri alanlarında yaklaşık 580 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşması bekleniyor.

Vestel Mobilite, bugün konut, ticari ve endüstriyel alanlarda, yenilenebilir güneş ve rüzgar enerjisi santrallerinde, ayrıca telekomünikasyon sektöründe kullanılan enerji depolama sistemleri üretiyor.

Şirket, hem konut hem de toplu kullanım için pazara ilk olarak 75 kWh ve 300 kWh'lık enerji depolama ürünlerini sunan şirketlerden biri olmuştu.

Güneş ve rüzgar gibi kesintili yenilenebilir enerji kaynaklarının enerji üretmediği durumlarda, bu kaynakların enerji depolama teknolojileriyle desteklenmesi gerekiyor. Bu ihtiyaca yanıt olarak şirket, 2 ila 5 MWh kapasiteli konteyner boyutunda enerji batarya depolama üniteleri tasarlayıp üretiyor.

Nöbetçi Eczaneler

Yeni Eczane
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi Betim 1 İş Merkezi No:10/C

Telefon

(370) 433-3444

Birsen Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Mehmet Akif Caddesi Pınar Apartmanı No:1 Karabük

Telefon

(370) 424-3375

Melis Eczanesi
Adres

Barış Mahallesi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bostanbükü Bulvarı Boğaziçi Konutları E Blok No:14E/1 Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-3388

Şifa Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi İnönü Caddesi Sen Is Hanı No:1 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3500

Betül Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, İnönü Caddesi, No:7/A Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-3737

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331