Dede Yaylasında İnceleme

Dede Yaylasında İnceleme

Yayın: 10.12.2015 10:40
Paylaş:
A+ A-

İl Genel Meclisi başkanı Hasan Yıldırım,Genel sekreter Mehmet Uzun Dede yaylasında incelemelerde bulundular.

İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Yıldırım, “Bahattin Gazi Hazretlerimizi, yöremizin manevi değeri olarak halkımıza tanıtımı noktasında ve vatandaşlarımızın türbeyi ziyaret etmesine yardımcı olmak adına Özel İdare olarak elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

Bahattin Gazi Türbesi etrafında gerçekleştirilen incelemelerin ardından konu ile ilgili bir açıklama yapan İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Yıldırım, Bahattin Gazi Hazretlerinin yöremizin manevi değeri olarak halkımıza tanıtımı noktasında ve türbeyi ziyaret etmek isteyenlere yardımcı olmak adına gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz yıl Dede yaylası Bahattin Gazi Türbesi için 300 bin TL ayrıldığını kaydeden Meclis Başkanı Yıldırım; “Dede yaylası’nda Bahattin Gazi şenlikleri için meydan düzenlemesi, yol genişletme çalışmaları gibi konularda incelemelerde bulunuyoruz. Şenlik için meydanı parke şeklinde, seyirci tribünü, kamelya yapımı, 150 tonluk bir su deposu yapımı gibi işlerin yapımı için incelemelerde bulunduk. Zaten mühendislerimizin yaz döneminde bu mevkide topografik çalışmasını, plan, proje taslağı çalışması yapmışlar. Bizde Genel Sekreterimiz ve dernek yetkilileri ile burada bu taslakları inceledik. İhale hazırlıklarına başlayacağız. Sadece bu kamelya işinde kullanılacak malzemeleri ihale ile alacağız, bunların hafriyatını ise Özel İdaremiz gerçekleştirecek. Birde tören alanında yaşanan bir sıkıntı da geliş esnasında 200 metrelik bir yolu kıraç alana doğru 7 metre genişleteceğiz. Otopark alanı da oluşturarak şenliklere gelen vatandaşlarımızın rahat etmesini sağlayacağız” açıklamasına yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.