Deprem bölgesinde görev alan personele teşekkür belgesi

Halil Kızılyer
Yayın: 13.04.2023 13:11
A+ A-

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası ilimizden deprem bölgesine gönderilen yardım çalışmalarında gönüllü olarak görev alan 79 Karabük Üniversitesi personeline teşekkür belgesi takdim etti. 

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası ilimizden deprem bölgesine gönderilen yardım çalışmalarında gönüllü olarak görev alan 79 Karabük Üniversitesi personeli ile Senato Toplantı Odası’nda bir araya geldi.

Deprem bölgesine giden personel ile sohbet eden Rektör Polat, burada yaptığı konuşmada, “Bu kadar kalabalık bir ekip ile oradaydınız. İnşallah kalbinizdeki iyilik sevgisi, yardım sevgisi hiçbir zaman eksilmez. Allah hepinizden razı olsun. Ben de depremin ilk haftasında Gaziantep Nurdağı’na ardından Kahramanmaraş’a daha sonra da Hatay’a geçtim. Biz sizler için birçok şey yapmak istedik ama ne yaparsak yapalım sizin emeğinizin karşılığı, bu gönlünüzdeki iyiliğin ve özverinin karşılığı olamaz. Biz de sizlere belge hazırladık. O depremin ilk günlerinde sizin yaptığınız işin ne maddi olarak ne de başka bir şeyle karşılanamaz. Onun için sembolik bir şey yapmaya karar verdik. Emekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, deprem bölgesinde görev alan 79 personele teşekkür belgesini takdim etti. (Sadık Arslan)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.09.2024 20:52
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında 15 Eylül Pazar günü sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanda oyuncular ısınmanın ardından koordinasyon çalışması gerçekleştirdi. Kombine hücum çalışması ile devam eden antrenman, 5’e 5 oyunla sona erdi.

Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331