Devletin Şefkatli Elini Vatandaşlarımıza Hissettirmeye Çalışıyorlar

Devletin Şefkatli Elini Vatandaşlarımıza Hissettirmeye Çalışıyorlar

Yayın: 20.03.2019 21:32
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel’in eşi Özlem Aras Gürel’in himayelerinde, Karabük Valiliğinin yürüttüğü “Şefkat Eli” Projesi kapsamında aile ziyaretlerine devam ediyor.

Devletimizin sıcak ve şefkatli elini vatandaşlarımıza hissettirmeye devam ettiklerini ifade eden Özlem Aras Gürel, “Sosyal devlet olmanın ilkesi gereği devlet olarak zor durumda olan vatandaşlarımızı tespit ederek onların her türlü ihtiyaçlarını imkânlar nispetinde karşılamamız gerekiyor. Karabük Valiliği olarak vatandaşlara en güzel hizmeti sunmak için elimizden gelen gayret ve çabayı göstermeye çalışıyoruz. Bütün kurumlarımızla dün olduğu gibi bugün de engelli, yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her daim yanındayız. Vatandaşlarımızın evlerine misafir olmaya ve gönüllerini almaya çalışıyoruz.” diye konuşan Özlem Aras Gürel, ailelerin eğitim, sağlık ve ekonomik ihtiyaçlarının giderilmesi ve yaşam standartlarının yükseltilmesi için ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını ifade etti.

Ziyaretler kapsamında ilimiz merkezinde üç aileyi evlerinde ziyaret eden Özlem Aras Gürel’e Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yasemin Canbaz eşlik etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor, Samsunspor maçı hazırlıklarına başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında 4 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Yılport Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, dinamik ısınma çalışmasıyla başladı. 5'e 2 ile pas çalışmasıyla devam eden idman, geniş alan oyun çalışmasıyla tamamlandı.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.