Doğa Koleji’nin Eğitim Liderleri, motivasyon ve liderlik temalı vizyon toplantısında buluştu

Doğa Koleji’nin Eğitim Liderleri, motivasyon ve liderlik temalı vizyon toplantısında buluştu

Yayın: 12.03.2024 16:30
Paylaş:
A+ A-

Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can, “Öğrencilerimizin akademik, sportif, ulusal ve uluslararası başarıları eğitim-öğretim yılının başından bu yana bizleri gururlandırıyor ve bundan sonra da birçok başarıya imza atacağımıza inancım tam” dedi

Doğa Kolejinin Eğitim Liderleri, motivasyon ve liderlik temasıyla gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi.

Doğa Koleji’nden yapılan açıklamaya göre, Acıbadem kampüsünde yapılan toplantıya, Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can, İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü, Lisanslı Okullardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arzu Aydın, genel müdürlük üst düzey yöneticileri, lisanslı okul kurucuları, kampüslerin eğitim yöneticileri, kurumsal iletişim yöneticileri ve İstanbul Bilgi Üniversitesi yöneticileri katıldı.

Açıklamada etkinlikteki görüşlerine yer verilen Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can, eğitim liderleri olarak bugünün ihtiyaçlarına uygun, çağın gereksinimlerini kapsayan bir eğitim sistemi oluşturmasının en büyük hedefleri olduğunu ifade etti.

Doğa Koleji’nin Karabük, Erzurum ve Şanlıurfa kampüsleriyle büyüdüğünü aktaran Can, ‘Öğrencilerimizin akademik, sportif, ulusal ve uluslararası başarıları eğitim-öğretim yılının başından bu yana bizleri gururlandırıyor ve bundan sonra da birçok başarıya imza atacağımıza inancım tamdır.’ şeklinde konuştu.

Eğitimde yenilikçi yaklaşımlarla öğrencilerinin potansiyelini ortaya çıkardıklarını vurgulayan Can, şunları kaydetti:

‘Teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak ders içeriğini zenginleştiriyor ve öğrenme deneyimlerini daha kalıcı hale getiriyoruz. Ayrıca fiziksel altyapımızı ve kaynaklarımızı sürekli olarak güçlendirerek öğrencilerimize en iyi ortamı sağlamaya devam ediyoruz. Türkiye’nin en köklü ve yenilikçi üniversitesi İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin fakülte ve bölümleriyle birlikte Doğa Kolejinin akademik programlarının ve eğitim kadrosunun gelişimine yönelik yürütülen projeler başarıyla sürdürülmektedir.’

– ‘Doğa konseptli eğitim modelinin yurt dışında uygulanması için çalışmalar yürütülüyor’

Doğa Koleji’nin sadece yurt dışında mevcut eğitim müfredatlarını ve diploma programlarını uygulamakla kalmadığını ifade eden Can, ‘Aynı zamanda Doğa Koleji’ne özgün müfredatın, Doğa konseptli eğitim modelimizin yurt dışında bulunan okullarda uygulanması adına çalışmalar yürütüyoruz.’ açıklamasında bulundu.

Hedeflerinin 150 kampüse ulaşarak Türkiye’nin her yerindeki öğrencileri Doğa Koleji’nin ayrıcalıklı eğitimiyle buluşturmak olduğunu aktaran Can, şöyle konuştu:

‘Başarılarımızın yanı sıra velilerimizin, öğrencilerimizin, çalışma arkadaşlarımızın bizlere olan güveni tercih edilme sebeplerimizin başında geliyor. Dünya değişiyor, teknoloji değişiyor, yaşamlar değişiyor. Kurulduğu günden beri Doğa Koleji de durmaksızın gelişiyor ve başarı geliyor. Bugün, eğitimin Türkiye’deki lideri olmamızın iki sebebi var. Dünyadaki değişime ve teknolojiye hızlıca ayak uydurabilmemiz gelecek vizyonumuzu bugünden çalışmalarımıza yansıtabilmemizdir. Bu başarıyı öğrencilerimizi her zaman merkezine koyduğumuz yenilikçi eğitim anlayışımızla elde ettik ve gelecekte de kendimizi sürekli geliştirerek eğitimin lideri olmaya devam edeceğiz. Geleceğin Doğa’sını bu vizyonla bugünden hazırlıyoruz.’​​​​​​​ (AA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hekimler ve sağlık çalışanları, Gazze için “sessiz yürüyüş” yaptı

Yayın: 27.04.2024 21:55
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te, 100. Yıl Mahallesi Pazaryeri Camisi önünde beyaz önlüklerini giyerek toplanan hekim ve sağlık çalışanları, ellerinde taşıdıkları Türk ve Filistin bayrakları ile dövizlerle 1003. Cadde boyunca slogan atmadan yürüdü.

Yürüyüşün ardından grup adına açıklama yapan Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Şeyma Cezayirli, yaklaşık bir asırdır Filistin’i işgal eden İsrail’in, o topraklarda sistematik bir şekilde katliamlar yaptığını söyledi.

İsrail’in 7 Ekim 2023’ten bu yana süren saldırılarından önce Gazze’de yaklaşık 35 hastane bulunduğuna, bu günlerde ayakta kalan ve hala çalışmaya devam eden yalnızca 3-4 hastane kaldığına dikkati çekerek, “Bunların da sadece ikisinde aktif olarak ameliyat yapılabiliyor. Hastanelerin bazıları bombalanarak tahrip edilmiş, bazılarının içindeki cihaz ve malzemeler parçalanarak kullanılamaz hale getirilmiş durumda. Büyük bir fedakarlıkla 7 aydır maaş almadan mesleklerinde çalışmaya devam eden hekim ve sağlık çalışanlarının şehit edilmesi, tutuklanması ve göçe zorlanması nedeniyle meslektaşlarımız sağlık hizmeti veremez hale gelmiştir.” diye konuştu.

Grup üyeleri, açıklamanın ardından dağıldı.