DS Automobiles, Türkiye çapındaki satış ve satış sonrası hizmet ağını genişletiyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.08.2024 04:22
A+ A-

İSTANBUL (AA) – DS Automobiles, Türkiye çapındaki satış ve satış sonrası hizmet ağını genişletiyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, satış ve satış sonrası hizmet ağına yatırım yapmaya devam eden DS Automobiles, yeni illerde yetkili satış kanalı “DS Store”ların sayısını ve Türkiye çapında 20 noktaya yayılmış satış sonrası hizmet ağı “DS Servıce”lerin hizmet kapasitesini artırıyor. “DS Servıce” yatırımlarını sürdüren marka, deneyimli servis ekibi ve teknik kapasitesiyle hizmet kalitesini sürekli artırıyor.

DS Automobiles markasıyla tanışmak isteyen misafirlerini DS Store İstanbul, DS Store İstanbul Anadolu, DS Store Ankara, DS Store İzmir, DS Store Bodrum, DS Store Antalya, DS Store Bursa ve DS Store Gaziantep olmak üzere 8 farklı noktada kusursuz hizmet anlayışıyla ağırlamayı sürdürüyor.

– Mekanik atölye kapasiteleri artırıldı

Servis kapasitesini artırmaya devam eden DS Automobiles, DS Servıce İstanbul Büyükdere ve DS Servıce Ankara servislerinde gerçekleştirilen yatırımlarla kapasitesini artırdı. İstanbul Büyükdere’de yapılan yatırımlarla toplamda mekanik operasyonlar için üç adet kabul istasyonu ve mekanik atölyede toplam 11 mekanik iş istasyonuna ulaşıldı.

Böylece marka, mekanik tarafta günde 28 otomobilin bakım ve onarımını gerçekleştirebileceği bir kapasiteye ulaşmış oldu.

DS Automobiles, DS Servıce Ankara yapılan yatırımlarla toplamda mekanik operasyonlar için 2 adet kabul istasyonu ve mekanik atölyede toplam 6 mekanik iş istasyonuna ulaştı. Bu da markanın Ankara’daki mekanik bölümünün günlük otomobil bakım ve onarım kapasitesini 15 otomobile çıkarmış oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DS Automobiles Türkiye Genel Müdürü Selim Eskinazi, Türkiye çapındaki hizmet ağını ve kalitesini sürekli artırdıklarını belirtti.

Eskinazi, “2023 yılı başında DS Store Bursa, bu yıl başında da DS Store Gaziantep’in açılması ile markamız yeni illerde de temsil edilmeye başlandı. Yatırımlarımız devam ediyor, çok yakında açılacak yeni noktalarımızla büyümemiz uzun vadeli stratejik planımıza uygun olarak devam edecek. Aldığımız aksiyonlar sonucunda DS Servıce İstanbul Büyükdere’de mekanik atölye kapasitemizi ise yüzde 265 artırmış olduk. DS Servıce Ankara’da ise mekanik atölye kapasitesi yüzde 100 arttı.” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uygur, Kastamonu’da konuştu:

Anadolu Ajansı
Yayın: 13.09.2024 08:30
A+ A-

KASTAMONU (AA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, “Bundan sonraki süreçte de o darbecilerin, cuntacıların yapmış olduğu anayasadan da kurtularak yeni, sivil ve katılımcı bir anayasa yapma noktasında millete borcumuz bulunuyor.” dedi.

Uygur, Grand Moni Salonu'nda düzenlenen “Kastamonu İçin Her Daim Birlikte Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları'nda” yaptığı konuşmada, AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen “Türkiye Buluşmaları” kapsamında kente geldiklerini söyledi.

AK Parti'yi milletin kurduğunu dile getiren Uygur, “AK Parti milletin taleplerine göre yolunu çizen bir parti. Dava anlayışımızda, istişare kültürüne son derece önem veren, istişareyi hiç eksik etmeyen partimiz, hem sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile hem milletimizin her bir ferdi ile her daim birlikte olmaya, hemhal olmaya gayret eden, bunu düstur eden bir siyasi harekettir.” diye konuştu.

Yeni bir anayasanın şart olduğunu vurgulayan Uygur, şunları kaydetti:

“Hak ve özgürlükler anlamında bin yıl sürecek denilen 28 Şubat sürecinden bu zamana kadar vesayetle mücadele ederek hep ifade ettiğimiz gibi gittiğimiz yol dikensiz değil. Vesayetle mücadele ederek, partimize açılan kapatma davasıyla, 367 darbesiyle, e-muhtıralarla, Gezi olaylarıyla, 17-25 Aralık yargı darbesiyle en sonunda vatanımıza, milletimize ve istiklalimize kast eden 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünü akamete uğratarak, Sayın Cumhurbaşkanı'mızın 'ben milletin iradesi üzerinde bir irade tanımadım bu zamana kadar' demesiyle milletimizin hem kendi iradesine hem seçilmiş hükümetine vatanına, bayrağına ve toprağına, istikbaline ve istiklaline sahip çıkmasıyla o vesayet günlerine son verdik. İnşallah bundan sonraki süreçte de o darbecilerin, cuntacıların yapmış olduğu anayasadan da kurtularak yeni, sivil ve katılımcı bir anayasa yapma noktasında millete borcumuz bulunuyor. O anayasayı da en geniş mutabakatla inşallah gerçekleştirmek bize nasip olacak.”

AK Parti iktidarları döneminde hak ve özgürlükler noktasından eğitime, sağlıktan savunma sanayisine kadar her alanda önemli yol katedildiğini anlatan Uygur, zor zamanlarda da bütün imkanlarıyla milletin yanında olmak için çalıştıklarını dile getirdi.

Toplantıya AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ve Serap Ekmekci, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile partililer katıldı.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331