Düzce Valiliğinden “kreşte darp” iddiasına ilişkin açıklama

Düzce Valiliğinden “kreşte darp” iddiasına ilişkin açıklama

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.04.2024 16:00
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce Valiliği, özel bir kreşte yaşandığı iddia edilen darp olayına ilişkin adli ve idari soruşturma başlatıldığını bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, bazı basın ve sosyal medya mecralarında yer alan “Kreşte Şok Skandal” haberleriyle ilgili açıklama yapılması gereğinin hasıl olduğu belirtildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ihbar ulaştığı gibi söz konusu kuruluşa gidildiği anlatılan açıklamada, “Özel Kreş ve Gündüz Bakımevleri ile Özel Çocuk Kulüplerinin Kuruluş ve İşleyiş Esasları Hakkında Yönetmelik kapsamında oluşturulan sorumlu denetim komisyonunca kuruluş incelemeye alınarak taraflarla görüşmeler yapılmış, elde edilebilen bilgi ve belgeler üzerinden ön tetkikler gerçekleştirilmiştir.” denildi.

Açıklamada, söz konusu olaya ilişkin idari soruşturmanın başlatıldığı aktarılarak, “Haberde mağdur olduğu bildirilen çocuğumuzun velisi tarafından şikayette bulunulduğu, konuyla ilgili adli soruşturmanın da başlatıldığı öğrenilmiştir. Haberde yer alan tüm iddialar hassasiyetle incelenmekte olup gelişmeler bilahare kamuoyu ile paylaşılacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.