Düzce Valisi Aslan’ın oyu “Eksi’de operasyon”a

Anadolu Ajansı
Yayın: 05.01.2024 14:44
A+ A-

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023’e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı.

Aslan, makamında, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği, 5 kategoride oylamaya sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

“Haber” kategorisinde Özkan Bilgin’in “Eksi’de operasyon”, “Çevre-Yaşam” kategorisinde Ali Atmaca’nın “Sen aydınlatırsın geceyi” fotoğraflarını oylayan Aslan, “Spor” kategorisinde ise Özgün Tiran’ın “Pehlivan adayları” karesini seçti.

Aslan, “Deprem: Umut” kategorisinde Sergen Sezgin’in “116 saat sonra kurtulan can” ile “Gazze:Kanıt” kategorisinde ise Ashraf Amra’nın “İsyan” fotoğraflarına oy verdi.

Vali Aslan, AA’nın, Kurtuluş Savaşı’nda Anadolu’nun sesini duyurmak amacıyla Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatlarıyla kurulduğunu, ilk yıllardan bu yana tüm dünyaya Türkiye’nin sesini duyuran önemli bir haber ajansı haline geldiğini söyledi.

Fotoğrafları seçerken zorlandığını dile getiren Aslan, “Fotoğraf karelerinin her biri birbirinden güzel. Doğru okumayı bilirsek fotoğrafların ciddi bir lisanı vardır. Bir mutluluğu, trajediyi, hüznü fotoğrafla bazen kitapla anlatmak istediğinizden daha iyi anlatırsınız. O yüzden fotoğraf sanatına, ‘Anı yakalamak’ derler. Anadolu Ajansı muhabirleri de gerçekte anı yakalamışlar.” diye konuştu.

Vali Aslan, fotoğrafların çekiminde ve sunulmasında emeği geçen Anadolu Ajansı yönetimi ile çalışanlarına teşekkür etti. (AA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Kardemir Yönetim Kurulu ile Bir Araya Geldi

Halil Kızılyer
Yayın: 07.09.2024 13:26
A+ A-

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Kardemir ile Mesleki ve Teknik Eğitim İş Birliği Protokolü’nün imzalanması kapsamında Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Ziyarete Kardemir Yönetim Kurulu Üyeleri Kamil Güleç ve Hacı Abdullah Kaya ile Genel Müdür Dr. Dursunali Yaşacan da katıldı.

Görüşmede, mesleki ve teknik eğitimin geliştirilmesine yönelik imzalanacak protokolün önemine vurgu yapan Vali Yavuz, bu iş birliğinin Karabük’ün eğitim sistemi ile sanayi sektörü arasında güçlü bir entegrasyon sağlayacağını belirtti.

Protokol kapsamında, Karabük’te mesleki eğitimin güçlendirilmesi ve öğrencilerin sanayi sektörüyle daha yakından temas kurarak iş gücü piyasasına hazırlanmaları hedefleniyor.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331