Düzce’de “1. Uluslararası Apiterapi Kongresi” sona erdi

Düzce’de “1. Uluslararası Apiterapi Kongresi” sona erdi

Yayın: 04.10.2023 17:17
Paylaş:
A+ A-
Düzce’de Türkiye ve 15 ülkeden bilim insanlarının katıldığı “1. Uluslararası Apiterapi Kongresi” sona erdi. Düzce Üniversitesi (DÜ) ev sahipliğinde 2 Ekim’de başlayan kongrede bilim insanları, 3 gün boyunca uluslararası işbirliklerine ve arıcılığın gelişimine katkı içerikli sunum yaptı. DÜ Arıcılık Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Meral Kekeçoğlu, açıklama yaptı. (AA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trendyol Sanat, Mamut Art Project’in eş sponsoru oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 22.05.2024 04:36
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Trendyol Sanat, bağımsız yetenekleri sanat profesyonelleri ile buluşturan Mamut Art Project'in 11. edisyonuna eş sponsor oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, multidisipliner sanatçıların tasarım oyuncaklarını bir araya getiren Toykontakt seçkisi, Trendyol Sanat desteğiyle 22-26 Mayıs tarihlerinde Mamut'ta görülebilecek. Sergi kapsamında 41 farklı sanatçının eserleri sergilenecek.

Trendyol Sanat için Mamut Art Project'in oluşumu Mamut Limited tarafından derlenen seçki, 27 Mayıs'tan itibaren Trendyol'dan satışa sunulacak.

Türkiye'de oyuncak sanatı alanındaki üretimlerin yaygınlaşması için kurulan TOYART.İST'in Bülent Gültek ve MRE küratörlüğünde hazırlanan sergi, Yapı Kredi Bomontiada'da ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Seçkide, Burak Şentürk, Burak Beceren, Bülent Gültek, Can Dağlı, Cihan Gelerli, Cins, Defo, Fatih Öztürk, HAM, Kilink Custom Toys, MRE, Murat Kalkavan, Selin Arısoy (LaserPigeon Toys), Selin Çınar, Tuba Girgiç, Vamk ve Yiğit Yerlikaya'nın karakter tasarımları ve popüler kültür ürünlerine mizahi yaklaşımlar içeren tasarım oyuncakları yer alıyor.

Trendyol'da aynı zamanda sanatçıların özel limitli edisyon illüstrasyonları da satışa sunuluyor.

Seçkiye, 27 Mayıs itibarıyla Trendyol'un web sitesinden ve mobil uygulamasından ulaşılabilecek.