Düzce’de sağanak nedeniyle devrilen ağaç belediye ekiplerince kaldırıldı

Düzce’de sağanak nedeniyle devrilen ağaç belediye ekiplerince kaldırıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 05.07.2024 12:52
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce'de şiddetli yağış nedeniyle devrilen ağaç, belediye ekipleri tarafından bulunduğu yerden alındı.

Kentte akşam saatlerinde etkisini gösteren sağanak nedeniyle Gaziantep Caddesi'nde devrilen ağacın kaldırılması için bölgeye belediye ekipleri sevk edildi.

Ağacı iş makinesiyle kaldırıp kamyonete yükleyen ekipler, caddenin çevre temizliğini yaptıktan sonra bölgeden ayrıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

MediaMarkt’ın Teknolojinin Uzmanları” programı başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 08.07.2024 12:07
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, çalışanlarının mağazalardaki alışveriş ve kullanım deneyimine daha fazla katkı sağlamalarını ve kariyer yolculuklarında yeni yetkinlikler kazanmalarını amaçlayan “Teknolojinin Uzmanları” programını başlattı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre program kapsamında, MediaMarkt mağazalarında halihazırda çalışan satış danışmanlarının mesleki yetkinliklerinin sınavla ölçümlenirken satış becerileri ve teknoloji bilgileriyle öne çıkan çalışanlar belirlenerek “Teknoloji Uzmanı” unvanını almaya hak kazanıyor.

Program kapsamında “Teknoloji Uzmanı” olmaya hak kazanan satış danışmanları, MediaMarkt'ın “Tech Arena” konseptli mağazalarını ziyaret etme, sosyal medya reklam ve tanıtımlarında yer alma ve şirket içinde görünürlüğünü artırma fırsatı yakalıyor. Program dolayısıyla satış danışmanlarına bilgileriyle öne çıkma, uzmanlıkla farkını ortaya koyma ve sosyal medyada görünür olma şansı tanınıyor.

“Teknoloji Uzmanı” olmak isteyen satış danışmanları önce çevrim içi sınava giriyor. Sınavdan yüksek puan alan çalışanlardan kendi kategorilerinde seçtikleri bir ürün üzerinden video çekmeleri ve bu videolarda ürün tanıtımını yaparken aynı zamanda satış becerilerini göstermeleri isteniyor.

Çalışanların çektiği videolar, farklı departmanlardan yöneticilerin yanı sıra bölge ve mağaza müdürlerinden oluşan jüri tarafından tek tek izlenerek oylanıyor.

Bu dönem için sınavı ve tüm süreçleri başarıyla tamamlayan ve “Teknoloji Uzmanı” olan çalışan sayısı 42 kişi olurken sınav ve mülakatlar ilerleyen dönemlerde de devam edecek.

MediaMarkt yeni dönemlerle birlikte her mağazada teknoloji uzmanlarının sayısını artırmayı planlıyor.