Düzcespor’dan Bursaspor maçında çıkan olaylara ilişkin açıklama

Anadolu Ajansı
Yayın: 08.09.2024 20:30
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzcespor, TFF 3. Lig 1. Grup'ta Bursaspor ile oynanan futbol maçı sırasında yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı.

Kulüpten yapılan açıklamada, maçın başlamasının ardından bir grup Bursaspor taraftarının provokatif girişimlerde bulunarak taşkınlık çıkardığı savunularak, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olayların büyümesinin engellendiği anlatıldı.

Rakip takım taraftarlarının TFF’nin talimatı doğrultusunda belirlenen misafir takım taraftar kontenjanını aşan sayıyla Düzce’ye geldikleri aktarılan açıklamada, “Misafir takım tribün kapasitesi kadar bilet Bursaspor Kulübü'ne verilmiş olup bileti olanlar yerlerine alınırken, Bursaspor taraftarlarının kapasitenin daha fazlası kadar stadyuma girmek istemeleri, sürekli kötü tezahüratları ve saldırgan tavırları, tel örgüleri yıkamaları, sahaya girmeleri nedeniyle devre arasında güvenlik güçleri tarafından misafir takım tribünü boşaltıldı ve otobüslerine bindirildi.” ifadeleri kullanıldı.

Stadyumdan çıkarılan Bursaspor taraftarlarının, emniyet güçleri eşliğinde güvenli şekilde memleketlerine geri gitmelerinin sağlandığına değinilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Kapalı tribününe sızan Bursasporlu taraftarlar, kale arkasında Bursasporlu taraftarların başlatmış oldukları olayları gördükleri gibi devre arasında kendi rızaları ile stadyumu terk etmişlerdir. Sonuç olarak ev sahibi olduğumuz Bursaspor maçında Düzcespor taraftarlarımızın olaylara hiçbir dahli olmamış, bütün olayların kimler tarafından çıkarıldığı görüntülerden anlaşılmaktadır. İster sosyal medya olsun ister yerel ve ulusal basında Düzcespor'umuzu suçlama algısı yaratmaya çalışan Bursaspor camiası bilmelidir ki, burada Düzce camiasının suçu yoktur. Aksine maçın bitiş düdüğü ile Bursasporlu futbolcular Düzcespor taraftarları tarafından alkışlarla soyunma odasına gönderilmiştir. Müsabakanın sorunsuz oynatılması için mesai harcayan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, erken saatten itibaren Bursaspor kafilesinin şehri terk etmesine kadar geçen sürede güvenlik koridorunu oluşturmuş ve şehirden çıkmalarını sağlamışlardır.”

Açıklamada ayrıca, güvenlik güçlerine zorluk çıkaran taraftarların görüntülerinin TFF ve Düzce İl Emniyet Müdürlüğünde mevcut olduğu bilgisine de yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amasya’da otomobille çarpışan tırın sürücüsü yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 17.09.2024 04:22
A+ A-

AMASYA (AA) – Amasya’da tır ile otomobilin çarpışması sonucu yaralanan 1 kişi tedavi altına alındı.

F.K. idaresindeki 33 NIV 58 plakalı tır, Amasya Çevre Yolu mevkisinde, M.T'nin kullandığı 74 AAT 419 plakalı otomobille çarpıştı.

Yaralan tır sürücüsü, ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331