Düzey’de direktör atamaları gerçekleşti

Düzey’de direktör atamaları gerçekleşti

Anadolu Ajansı
Yayın: 22.11.2023 12:12
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – ​​​​​​​Düzey'de, Ev Dışı Tüketim Satış Direktörlüğüne Hasan Aydın, Geleneksel Kanal Satış Direktörlüğüne Ertunç Dalgıç, atıştırmalık kategorisinde Ticari Pazarlama Direktörlüğüne Tuba Tözün, temel gıda kategorisinde ise Ticari Pazarlama Direktörlüğüne Gökhan Gültekin atandı.

Markadan yapılan açıklamaya göre, Koç Holding'in hızlı tüketim sektöründeki en büyük satış ve dağıtım şirketi Düzey'de görev değişiklikleri gerçekleşti.

Kasım ayından itibaren geçerli olmak üzere, Geleneksel Kanal Satış Grup Müdürü olarak görev yapan Hasan Aydın, Ev Dışı Tüketimden sorumlu satış direktörü olarak, Geleneksel Kanal Satış Grup Müdürü olarak görev yapan Ertunç Dalgıç, Geleneksel Kanal Satış Direktörü olarak, atıştırmalık kategorisinde Ticari Pazarlama Kategori Grup Müdürü olarak görev yapan Tuba Tözün, atıştırmalık kategorisinde Ticari Pazarlama Direktörü olarak, temel gıda kategorisinde Ticari Pazarlama Kategori Grup Müdürü olarak görev yapan Gökhan Gültekin ise temel gıda kategorisinde Ticari Pazarlama Direktörü olarak atandı.

Açıklamada yer alan bilgilere göre, Hasan Aydın, Uludağ Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra Bilgi Üniversitesi'nde MBA yaptı. 17 yıldır farklı şirket ve görevlerde yer alan Aydın, 15 yıldır Koç Topluluğu bünyesinde çalışıyor.

Ertunç Dalgıç, Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra, Hacettepe Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamladı. 18 yıldır farklı şirket ve görevlerde yer alan Dalgıç, 16 yıldır Koç Topluluğu bünyesinde görev yapıyor.

Tuba Tözün, Dokuz Eylül Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun oldu ve aynı üniversite ve bölümde yüksek lisansını tamamladı. İş hayatına Koç Topluluğu'nda başlayan Tözün, 21 yıldır farklı pozisyon ve görevlerde yer aldı.

Gökhan Gültekin, Uludağ Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programı'nda yüksek lisansını tamamladı. İş hayatında Koç grubuna ait Düzey ve Tat firmalarında farklı pozisyonlarda yer alan Gökhan Gültekin, 21 yıllık bir tecrübeye sahip bulunuyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Hayvan Hayat Sigortaları Eksper Tekamül Eğitimi” Tekirdağ’da gerçekleştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – TARSİM, Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi kapsamındaki yeni uygulamaların tanıtılması ve TARSİM eksperlerinin bilgi birikimlerine katkıda bulunulması amacıyla “Hayvan Hayat Sigortaları Eksper Tekamül Eğitimi” düzenledi.

TARSİM'den yapılan açıklamaya göre, Tekirdağ'da düzenlenen eğitimde, risk inceleme ve hasar tespit işlemlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar, Devlet Destekli Hayvan Hayat Sigortalarında 2023 yılı değerlendirmesi, 2024 yılı yenilikleri başlıklı sunumlar gerçekleştirildi, eksperlerin konuya ilişkin soruları yanıtlandı.

Açıklamada etkinlikteki konuşmasına yer verilen Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Tarım Sigortaları ve Doğal Afetler Daire Başkanı ve TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Özdemir, TARSİM'in her geçen yıl artan başarısında eksperlerin çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, dünyadaki diğer ülkelere de tarım sigortacılığı alanında rol model olduğunu aktardı.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Hayat Dışı Düzenleme Daire Başkanı Işıl Şekerci Konya da Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi'nin gelişimine değinerek, eksperlere görevlerinde başarılar diledi.

TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Bekir Engürülü de küresel düzeyde yaşanan iklim değişiklikleri sebebiyle şiddeti ve frekansı giderek artan çeşitli risklere ve doğal afetlere karşı, tarımın sürdürülebilirliği için her geçen gün önemi artan TARSİM hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, risk inceleme ve hasar tespit süreçlerinin sistemin devamlılığı açısından önemini belirtti.