Eczacı Hikmet Şeyhoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Eczacı Hikmet Şeyhoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Yayın: 15.01.2018 20:55
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu’nun ilk eczacısı Mehmet Hidayet Derman’ın kızı, Karabük Eski Belediye Başkanlarından Dr. Necmettin Şeyhoğlu’nun eşi, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Karabük Şubesi ve Türk Eğitim Derneği (TED) Karabük Şubesi Kurucusu Karabük’ün ilk eczacılarından Karabük’ün tarihine ışık tutan, belki de son tanığı, son temsilcisi Hikmet Derman Şeyhoğlu önceki gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Şeyhoğlu’nun ölüm haberi Karabük’te derin üzüntü yaratırken, cenazeye Karabük Valisi Kemal Çeber, Bursa Valisi İzzetin Küçük, Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, eski Enerji Bakanı Şinasi Altıner, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, şehir protokolü ve çok sayıda vatandaş ve sevenleri katıldı.

Şeyhoğlu’nun cenazesi ikindi namazına müteakip Karabük Merkez Ulu Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Safranbolu Aile mezarlığında toprağa verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rize’de dereye yuvarlanan gelin arabasındaki 5 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 05.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Rize'de gelin arabasının dereye yuvarlanması sonucu aralarında gelin ve damadın da bulunduğu 5 kişi yaralandı.

Müftü Mahallesi'nde Özlem G. yönetimindeki 53 ADB 250 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dere yatağına devrildi.

Kazada, “gelin arabası” olduğu öğrenilen otomobilin sürücüsü ile gelin Kader K, damat Ayet K, S.D. ve E.S. yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastanelere sevk edildi.