Eflani Belediyesi’nde Sosyal Denge Sözleşmesi

Eflani Belediyesi’nde Sosyal Denge Sözleşmesi

Yayın: 27.12.2023 10:26
Paylaş:
A+ A-

4688 sayılı Kamu Çalışanları Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanununun 32. maddesi uyarınca Eflani Belediye Başkanlığı ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

01 Ocak 2024 tarihinden geçerli olacak sözleşmeyi Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul ile BEM-BİR-SEN Karabük İl Başkanı Yılmaz Çelen imzaladı. İmza töreninde BEM-BİR-SEN İl Başkan Yardımcısı Murat Akbaşoğlu ile İş Yeri Temsilcisi Zerrin Yılmaz ve Eflani Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Serkan Yalçın da hazır bulundu. Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, “Sosyal denge sözleşmesinin hayırlı olmasını dilerim.” dedi. BEM-BİR-SEN İl Başkanı Yılmaz Çelen de Başkan Ertuğrul’a teşekkür ederek Eflani Belediyesi’nde görev yapan kamu çalışanlarının maaşlarına ilave olarak ödenecek sosyal denge tazminatının hayırlı olmasını diledi. (Halil Kızılyer)

 

Yorumlar

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye yuvarlanan otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde otomobilin dereye yuvarlandığı kazada sürücü öldü, eşi ağır yaralandı.

Tamzara Mahallesi'nin Alucra kavşağı mevkisinde Mehmet Bölük'ün kullandığı 28 AAG 209 plakalı otomobil, dereye yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri, sürücü ile eşi Bedriye Bölük'ü otomobilden çıkarttı.

Mehmet Bölük'ün hayatını kaybettiği kazada yaralanan eşi, Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.