Eflani Kaymakamlığından; Şehit Aileleri ve Gaziler İçin İftar

Eflani Kaymakamlığından; Şehit Aileleri ve Gaziler İçin İftar

Yayın: 16.06.2017 00:29
Paylaş:
A+ A-

Eflani Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı başkanlığınca Şehit Aileleri ve Gaziler için iftar programı düzenlendi.

Şehit aileleri ve gazilerimizin bir araya geldiği iftar programına Kaymakam Seyfullah Ordueri, Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, İlçe Jandarma Komutanı Rıfat Göktürk, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri ve vakıf çalışanları katıldı.

Yapılan dua sonrasında söz alan Kaymakam Seyfullah Ordueri; “Değerli şehit aileleri ve gazilerimiz, sizler bu vatan için en büyük bedeli ödediniz, Allah hepinizden razı olsun. Başımızın üzerinde yeriniz var, kapılarımız her zaman sizlere açık” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor, Samsunspor maçı hazırlıklarına başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında 4 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Yılport Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, dinamik ısınma çalışmasıyla başladı. 5'e 2 ile pas çalışmasıyla devam eden idman, geniş alan oyun çalışmasıyla tamamlandı.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.