Eflani’de ‘Gençlerin Sesinden Vatan Şiirleri’ Dinletisi Düzenlendi

Eflani’de ‘Gençlerin Sesinden Vatan Şiirleri’ Dinletisi Düzenlendi

Yayın: 16.05.2024 10:33
Paylaş:
A+ A-

Eflani Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün koordinasyonunda, Gönüllü Gençler tarafından Gençlik Haftası faaliyetleri kapsamında organize edilen ‘Gençlerin Sesinden Vatan Şiirleri’ şiir dinletisi düzenlendi.

Eflani Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emrah Aydemir’in de katıldığı etkinlikte, gençler vatan sevgisini şiirlerle dile getirdiler. Müdür Aydemir, programdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm gönüllü gençlere teşekkür etti.

Dinleti, katılımcılardan büyük beğeni topladı ve gençlerin performanslarıyla vatan sevgisi coşkuyla yaşandı. Gençlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, Eflani’de gençlerin kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılımını teşvik etmeyi amaçlıyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Zonguldak’ta “dur” ihtarına uymayan araçta uyuşturucu ele geçirildi, 2 zanlı gözaltına alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.06.2024 08:52
Paylaş:
A+ A-

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'ta “dur” ihtarına uymayarak kaçan ve polis ekiplerince yakalanan araçta uyuşturucu madde ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Zonguldak Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı yunus ekipleri, İnağzı Mahallesi Kilimli Yolu Caddesi'nde yol kontrolü ve asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

Uygulama esnasında “dur” ihtarına uymayan araç, ekipler tarafından yapılan takip sonucu yakalandı. Araçtaki aramada 31 adet uyarıcı hap ve 95,3 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan 2 şüpheli adli makamlara sevk edilirken, sürücüye trafik ihlalleri nedeniyle 19 bin 998 lira idari para cezası uygulandı, aracı trafikten men edildi.