Eflani’de konteyner yangında kullanılamaz hale geldi

Eflani’de konteyner yangında kullanılamaz hale geldi

Yayın: 09.11.2023 12:48
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Eflani ilçesinde konteynerde çıkan yangın söndürüldü.Kutluören köyü sınırlarındaki mermer ocağında işçilerin kaldığı konteynerde bilinmeyen nedenle yangın çıktı.Yangını söndüremeyen işçiler, itfaiyeden destek istedi. İhbar üzerine yangın mahalline itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.Eflani Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürülen yangında, konteyner kullanılamaz hale geldi.Dumandan etkilenen 1 işçi ise Eflani İlçe Entegre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.(A.A)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

DASK Poliçesi, Akbank Mobil üzerinden yapılabilecek

Anadolu Ajansı
Yayın: 12.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Akbank, Zorunlu Deprem Sigortası (DASK) işlemlerini mobil uygulamasına taşıdı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank müşterileri deprem afetine karşı risklerini güvence altına alan ve tapu, abonelik gibi işlemleri yaptırırken ibraz edilmesi gereken DASK'a dair işlemleri şubeye gitmeden, Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirebilecek.

Akbanklılar, Akbank Mobil'deki sigorta ve bireysel emeklilik menüsünden, Hazine ve Maliye Bakanlığınca yayımlanan Zorunlu Deprem Sigortası tarife ve talimatında belirtilen esaslara göre belirlenen prim tutarları üzerinden poliçelerini oluşturabilecekler.

Mevcut poliçelerini yenilemek isteyenler ise DASK’ın sağladığı yüzde 20'ye varan yenileme indiriminden faydalanarak işlemlerini yapabilecek.

Akbanklılar ayrıca mayıs ayı boyunca Akbank mobilden DASK poliçelerini oluşturduklarında 500 liraya varan tutarda chip-para kazanacak.