Eflanispor’a Sponsor Desteği

Eflanispor’a Sponsor Desteği

Yayın: 01.09.2023 12:24
Paylaş:
A+ A-

Karabük 1. Amatör Liginde mücadele eden ve sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Eflanispor’a yerli ve milli üretimin öncü firmalarından FİMAK isim sponsoru oldu.

Geçen yıl 21 yıl aradan sonra kurulan ve şampiyonluğu son maçlarda kaybeden Eflanispor ile FİMAK Fırın ve Gastronomi Makineleri arasında Karabük Amatör Lig 2023-24 sezonunu kapsayan forma sponsorluk anlaşması imzalandı.

FİMAK İstanbul Genel Merkez Toplantı Salonu’ndaki imza törenine, Kulüp Başkan Yardımcısı Abdullah Adatepe, FİMAK Genel Müdür Yardımcısı Fatih Sedefoğlu katıldı.

Törende konuşan Başkan Yardımcısı Abdullah Adatepe, “Bugün, Eflanispor’umuz ve Uluslararası düzeyde bilinen ve Türkiye’nin en büyük Fırın ve Gastronomi Makineleri sanayi şirketlerinden FİMAK ile iş birliğini sağlamak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz.

İnşallah, yaptığımız forma göğüs sponsorluk anlaşmasının her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim.

Karabük güçlerini aynı çatı altında buluşturduk ve Eflanispor’umuzun isim sponsoru yerli ve milli üretimin öncüsü FİMAK oldu.

Yaptığımız anlaşma neticesinde, Karabük Amatör Ligi 2023 – 2024 Sezonunda takımımız, Karabük Amatör Ligi maçlarında formalarımızın göğüs olarak tarif edilen ön bölgesinde ‘FİMAK’ yazısı olacaktır” dedi.

Adatepe konuşmasında ayrıca, “Tabi bu tür anlaşmalar Türk futbolunun ilerlemesi adına çok önemli görüyorum. Spora katma değer katan firmaların önemi her geçen gün ortaya çıkıyor. Bu şekilde dünyaya açılan firmalarımızın spora verdiği katkı, futbolun gelişimi açısından önemlidir. Bu doğrultuda geçen sezon Eflanispor’umuzun yanında yer alan Aday Yapı ve Dekarasyon ailesine sizlerin huzurunuzda teşekkürü bir borç bilirim” ifadelerine yer verdi.

Sponsorluk imza töreninde açıklama yapan FİMAK Genel Müdür Yardımcısı Fatih Sedefoğlu ise şunları söyledi:

“Rekabeti önce kendi sınırları aşmak ve kendi gücünün ötesine geçmek olarak vurgulamaktan yanayız. FİMAK yükselen değerini ve başarılarını bu çalışma ruhuna borçludur. Eflanispor ve Fimak iş birliğinin 2023- 2024 ligi sezonunda, yeşil mavi takımımız için bir güç oluşturacağını düşünüyoruz.

Bu nedenle aynı azmi ve aynı takım ruhunu görebildiğimiz Eflanisporumuz ile yan yana olmaktan gurur duyuyoruz.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu’da elinden düşen tüfek ateş alan kişi hayatını kaybetti

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Araç ilçesinde elinden düşürdüğü tüfeğin ateş elması sonucu yaralanan kişi yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Uğur köyünde yaşayan Erol Durna'nın (40) elinde bulunan tüfek kayarak yere düştü.

Ateş alan tüfeğin saçmaları Durna'ya isabet etti.

Vatandaşların ihbarı üzerine köye sevk edilen sağlık ekipleri Durna'nın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Durna'nın cenazesi Araç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.