Eğitim-Bir-Sen Havza Temsilciliği kıymetlendirme toplantısı

Eğitim-Bir-Sen Havza Temsilciliği kıymetlendirme toplantısı

İhlas Haber Ajansı
Yayın: 04.10.2023 00:12
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Havza'da Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilciliğince iş yeri temsilcileri istişare toplantısı gerçekleştirildi.

İlçedeki özel bir tesiste düzenlenen toplantıda, 7. devir toplu iş kontrat sürecinde yaşanan gelişmeler ve yıl boyunca yürütülecek çalışmalarla ilgili kıymetlendirme yapıldı.

Eğitim-Bir-Sen Havza Temsilcisi Halit Gökçe, sendikal çalışmalar hakkında iştirakçilere bilgi vererek, “İş yeri temsilcilerimizin misyonları bizler için kıymetli. İş yerlerinde yaşanan gelişmelere ve üyelerimizin taleplerinin süratli halde tespiti konusunda kıymetli vazifeler üstlenmekteler.” dedi.

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Samsun 1 Nolu Şube Lideri Hamdi Yıldız ise öncelikli gayelerinin üye sayısını artırmak olduğunu lisana getirerek, “Uzun ve meşakkatli bir yol olan sendikacılıkta üyelerimizden aldığımız güçle yolumuza devam ediyoruz. Kültürümüzde ve çalışma anlayışımızda istişarenin değerli çok büyük. Sizlerden aldığımız görüş ve teklifler ile gayretimize istikamet vermekteyiz.” diye konuştu.

Yıldız, 7. periyot toplu iş kontrat süreci hakkında da bilgi paylaştı.

Konuşmaların akabinde iş yeri temsilcilerinin görüş ve teklifleri dinlendi.

Toplantıya Havza Ulusal Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ, Eğitim-Bir-Sen Samsun 1 Nolu Şube Lideri Vekili Ömer Yasan, ilçe idare heyeti üyeleri ve iş yeri temsilcileri katıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

Yayın: 19.05.2024 21:31
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Karabük-Ankara kara yolunda seyreden H.Y. idaresindeki 43 ACC 083 plakalı otomobil, Söğütlüçeşme mevkisinde E.G. yönetimindeki 54 YD 069 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada sürücüler ile 54 YD 069 plakalı araçtaki yolcu M.G. yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

Ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.