Eline Kazma Kürek Vererek Çiçek Diktirdiler

Eline Kazma Kürek Vererek Çiçek Diktirdiler

Yayın: 20.05.2015 10:22
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Bağlar Saray Otel’de düzenlenen düğünde ziraat mühendisi olan damat Mehmet Serdar Bal’a arkadaşları sürpriz hazırlayarak, otelin bahçesini kazma kürekle kazdırarak elleriyle çiçek diktirildi.

Eski sendikacı Osman Nuri Bal’ın oğlu Ziraat Mühendisi Mehmet Serdar Bal Safranbolu’da düzenlenen törenle hayatını Seda Akıncı ile birleştirdi.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy tarafından nikahları kıyılan Sema ve Serdar Bal çiftine arkadaşları ve dostları düğün sonunda sürpriz hazırladılar. Ziraat Mühendisi çiçeği burnunda damadın eline kazma kürek verilerek, salonun giriş bölümünde bulunan yeşilliğin ortasına gelin hanımın isminin baş harfi olan ‘S’ yi kazması istendi. Sürpriz için her şeyi düşünen yakın arkadaşlar, esprilerle açılan (S) harfini beğenmediklerini daha güzel açmalarını isteyince damatlıklarla kazma kürek kullanmakta zorlanması gülüşmelere neden oldu. Mevsim çiçeklerinin dikileceği yeri elleri ile organik gübre ile dolduran damat daha sonra çiçeklerin dikimini gerçekleştirdi. Dikim işleminin ardından Seda-Mehmet Serdar Bal çifti hatıra fotoğrafı çektirerek sürprizi sonlandırdılar.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası

Yayın: 29.03.2024 16:22
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Karabük’te düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Voleybol Şampiyonası final maçında Yukatel Pamukkale Sağırlar Spor Kulübünü 3-0 mağlup eden Van İşitme Engelliler Eğitim Kültür Spor Kulübü, şampiyon oldu.

Van temsilcisi, Yenimahalle Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 25-20, ikinci ve üçüncü periyodunu da 25-21 kazanarak maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Şampiyonada dereceye giren oyunculara kupa ve madalyaları, protokol üyeleri tarafından verildi.

Haber Videosu İçin TIKLA!