En güzel bahçe, balkon, vitrin yarışması sonuçlandı

En güzel bahçe, balkon, vitrin yarışması sonuçlandı

Yayın: 08.09.2022 15:09
Paylaş:
A+ A-

Çevreyi güzelleştirme ve estetik katmak amacıyla Safranbolu Belediyesi’nin düzenlediği ‘En Güzel Bahçe, Balkon, Vitrin Yarışması‘ sonuçlandı.

Kentin estetiğine katkı sağlamak amacıyla yapılan yarışmanın En Güzel Bahçe Kategorisinde Dadibra Konak Otel’in bahçesi birinci, N. Selmin Kangal’ın bahçesi ikinci ve Ahmet Şahin’in bahçesi üçüncü seçildi.

En Güzel Balkon kategorisinde Mustafa Tunç’un balkonu birinci, Yasin – Nurgüz Dİikmen’in balkonu ikinci ve Amine Yılmaz’ın balkonu üçüncü oldu.

En Güzel Vitrin kategorisinde Salash Giyim mansiyona girerken, En Güzel Bahçe mansiyonuna Ahmet Berk Tahmazoğlu lâyık görüldü. 

Safranbolu Belediyesi’nden yarışmayla ilgili yapılan açıklamada ödül töreninin 10 Eylül’de yapılacağı belirtilirken şu ifadelere yer verildi; “10 Eylül’de düzenlenecek törende, dereceye giren yarışmacılara ödülleri verilecek ve tüm katılımcılara sertifikaları takdim edilecek. İlk 10’a girenlere ise çeşitli hediyeler takdim edilecek. Bu isimler ise; İlayda Yılmaz Zeliha Yıldırım Meryem Guccuk, Zeynep Kaylan, Özlem Demirhan, Gülay Ekmekçiİ ve Burhan Sungur.”(Ramazan Öztürk)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te sürücüsü polisin “dur” ihtarına uymayan araçtaki 4 şüpheli yakalandı

Yayın: 27.04.2024 14:28
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde sürücüsü polisin “dur” ihtarına uymayan araç kovalamaca sonucu durdurularak içindeki 4 şüpheli yakalandı.

Kavga ihbarı üzerine Kavaklar Cadde’sindeki bir iş yerinin önüne giden polis ekiplerini gören 16 KAD 91 plakalı camlı vanın sürücüsü kaçmaya başladı.

Sürücüsü ekiplerin “dur” ihtarına uymayan araç, Emek Mahallesi Burç Sokak’ta park halindeki araçlara ve ekip otosuna çarptı. Araç, Adnan Menderes Bulvarı girişindeki Emek ışıklarında ekiplerce durduruldu.

Haklarında suç kaydı bulunduğu ve alkollü oldukları belirlenen araçtaki Y.A. (31) ve E.A. (24) gözaltına alındı.

Araçta bulunan kadınlar D.Y. (19) ve G.T. (23) ise haklarında adli işlem yapılmak üzere polis merkezine götürüldü.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!