Ertuğrul; “Vergili Beni Teyit Etmiştir.”

Ertuğrul; “Vergili Beni Teyit Etmiştir.”

Yayın: 21.02.2020 20:32
Paylaş:
A+ A-

Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul’un  sosyal medya hesabından yaptığı; “Vergili; “Ak Partili bütün belediyelere 1 milyon TL verildi” demiş. Herkes bizden 1 milyonun hesabını soruyor. Ben, belediye başkanlarının, dedikodu ve mazeret değil hizmet üretmesi gerektiğine inanıyorum.” Sözlerine Başkan Vergili de karşı cevap vermişti. Bunu ardından Eflani Belediye Başkanı Ertuğrul’da bir basın açıklaması yayınladı.

Ertuğrul; “Sayın VERGİLİ, “Kendisi sevdiğim bir belediye başkanıdır, ben hepsinin başarılı olmasını isterim, ama kalkıp da ‘Belediye başkanları laf değil iş üretecek’ diyecek durumda da değil” demiş. Bizde kendisini hem sayar hem de severiz. Benim kullandığım cümleyi her vatandaş kullanabilir. Belediye başkanlarından beklenen hizmet üretmeleridir. Ben sayın VERGİLİ’NİN önceki konuşmasında sayın Cumhurbaşkanlığı makamını zikrederek;  “AK partili küçük belediyelerin tamamına Cumhurbaşkanlığı talimatı ile 1 er milyon lira para verilmiş.” İfadesinin doğru olmadığını bu tür ifadelerin; başta bu yüce makama olan saygıyı, güveni ve adalet duygusunu zedeleyeceğini, Cumhur ittifakının ruhuna da zarar vereceğini düşündüğüm için bu paylaşımı yapma ihtiyacı duydum. Sayın VERGİLİ de zaten ikinci açıklamasında beni teyit etmiştir.

Sayın VERGİLİ, benim üzerime alınmamı anlayamadığını ifade ediyor; üzerime alınmam için “Ak Partili bütün küçük belediyeler” ifadesi yeterli sebep değil midir?

Ben haddimi de hukukumu da görevimi iyi biliyorum. Sn. VERGİLİ, ben 3 dönem seçildim ki çalışıyorum diyor, ben demedim ki çalışmıyor hizmet üretmiyor. O nun değerlendirmesini Karabük halkı yapmıştır ve yapacaktır. Eflani halkı, sadece cami yaptırdığım için beni 4 dönem seçmedi,  Eflani’nin hakkını, hukukunu savunduğum, çalışıp hizmet ürettiğim  için 4 dönem bana oy verdi. Cami konusuna gelince; her Müslüman gibi camilere hizmet etmeğe çalıştığım doğrudur. Allah’ın evinde birkaç tuğlam bulunsun istiyorum, çevremde ki camilerin yapımında az çok emeğim oldu, cami değil de kilise mi yaptıraydım?

Sayın VERGİLİ ile ne hasımız ne de rakip, tekrar ifade ediyorum kendisini Allah için sayar severim. Bu hava alanı konusunda kendisini samimi olmaya davet ediyorum. İl belediye başkanı olarak düşün önümüze bu konuyu birlikte takip edelim. Bakın geçen yıl Ulaştırma Bakanlığına gittim, Alt Yapı Yatırımları Genel Müdürlüğünde bir çok kişi ile görüştüm. Bu işler nasıl oluyor, EFLANİ’YE, KARABÜK’E hava alanı yapılır mı? neresi uygundur?, bir çok konu ile alakalı uzmanlardan bilgi aldım, dilerseniz bu bilgileri de sizinle paylaşırım.

Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacı olduğu bu günlerde bize düşen kardeşlik duygularını güçlendirecek eylem ve söylem içinde olmaktır. Tüm Karabük halkına saygı ve muhabbetlerimi sunarım.”

 

Yorumlar

  1. İstanbulda Eflanili

    Eflani köylerininde merkezininde nüfusu niye azalıyor hiç düşündünümü.Eflaninin hakkı hukuku savunulmadığı için nüfus azalıyor.Adliye gitti askerlik şubesi gitti başka neler gitti eyer hak hukuk savunulsaydı biçok yerde olduğu gibi bunlar gitmezdi.Eflaniye yatırım gelir Eflani büyür benim etkim azalır düşüncesi Eflaniyi bitirecek gittikçe nüfusu geriliyor,hakkını hukukunu savunan yok bu gariban ilçenin

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Green Card 2024 Sonuçları Açıklandı: İşte Detaylar ve Başvuru Şartları

Yayın: 04.05.2024 13:42
Paylaş:
A+ A-

ABD’de yaşamak için başvuruda bulunan adaylar için heyecanlı bir bekleyiş sona eriyor. Yeşil Kart (Green Card) çekilişi sonuçları nihayet açıklandı ve adaylar sonuçlarını öğrenebilirler.

Sonuçlar Açıklandı:

Green Card başvuru sonuçları, ABD saati ile öğle saatlerinde erişime açıldı. DV-2024 Katılımcılar, 4 Mayıs 2024’ten itibaren Green Card sonuçlarını dvprogram.state.gov sitesinden öğrenebilirler.

Sonuçları Sorgulama:

Adaylar sonuçları sorgulamak için teyit numarası (Confirmation Number) ile resmi internet sitesi olan dvprogram.state.gov adresine gidebilirler. 16 haneli teyit numarası, soyadı, doğum yılı ve kimlik doğrulama koduyla sonuçlar sorgulanabilir.

Başvuru Şartları:

Green Card başvurusu yapabilmek için adayların en az lise mezunu olması veya son 5 yıl içinde uzmanlık gerektiren bir alanda en az 2 yıl çalışmış olmaları gerekiyor. Başvurmak için 18 yaşın üstünde olma şartı aranıyor ve başvuruların mutlaka resmi web sayfası üzerinden yapılması gerekiyor.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

Başvuruların resmi web sayfası dışında posta veya elden yapılmaması önemlidir. Ayrıca, başvuruda kullanılan fotoğrafın belirtilen ölçülere uygun olması gerekmekte ve konfirmasyon numarasının iyi saklanması tavsiye edilmektedir.

Çeşitlilik ve Aile Durumu:

Evli çiftlerin başvurusu, şanslarını ikiye katlayabilir, çünkü kazanan kişinin otomatik olarak eşi ve çocukları da Green Card sahibi olur.

Green Card başvurusuyla ilgili daha fazla bilgiye dvprogram.state.gov adresinden ulaşılabilir.