Erzurumspor FK-Boluspor maçının akabinde

Erzurumspor FK-Boluspor maçının akabinde

İhlas Haber Ajansı
Yayın: 02.10.2023 16:36
Paylaş:
A+ A-

ERZURUM (AA) – Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında konuk ettiği Boluspor'u 1-0 mağlup eden Erzurumspor FK'nin teknik yöneticisi Hakan Kutlu, futbolcuların üst seviye bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Kutlu, maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında, maç boyunca topa hakim olduklarını belirterek, “Oyuncularımı tebrik ediyorum nitekim çok çok kıymetli bir futbol ortaya koydular. Üst seviye bir futbol oynadılar. Kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Geçen haftaki Adanaspor deplasmanından yenilgiyle döndüklerini anımsatan Kutlu, “Geçen hafta sahiden galibiyeti hak ettiğimiz bir maçı son dakikada olmayacak talihsizlikle mağlup tamamlamıştık ancak o maçın oyununu sürdürdüğümüz vakit önümüzdeki haftalarda Erzurumspor'un ligi çok rahat bir yerde bitirebileceğini söylemiştik. Bugün geçen haftanın da üzerine konulan bir oyun vardı. Topa daha çok hakim olduk. Üç dört tane net konum vardı. Futbol ismine âlâ şeyler vardı.” diye konuştu.

Kutlu, maçın hakeminin şanssız bir maç yönettiğini sav ederek, “Geçen hafta yenilirken hakemi tebrik etmiştim ancak ne yazık ki bugünkü hakem için birebir şeyleri söyleyemeyeceğim. Sahiden şanssız bir maç yönetti. Rakibe verilmeyen, bize ise kolay verilen sarı kartlar. Artık bu maçın sevincini yaşayacağız lakin yarından itibaren cuma günü oynayacağımız Kocaelispor maçına odaklanacağız. Ayrıyeten Ankara'daki terör teşebbüsünü kınıyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

– Uygun: “İstediğimiz oyunu alana yansıtamadık”

Boluspor Yardımcı Antrenörü Fatih Uygun da istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını anlatarak, “Bugün hoş bir oyun alana yansıtamadık. Topa sahip olamadık o yüzden istediğimiz oyunu oynayamadık. Erzurumspor'u tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki Göztepe maçında bu maçı telafi ederek yolumuza daha düzgün bir formda devam ederiz.” sözlerini kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.