“Eskipazar OSB Karabük’ün Geleceğidir”

“Eskipazar OSB Karabük’ün Geleceğidir”

Yayın: 25.04.2023 16:16
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Ali Keskinkılıç, Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Karabük’ün geleceğidir” dedi. AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Ali Keskinkılıç, Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi’nin ilk etapta 5 bin kişiye istihdam sağlayacağını söyledi. Keskinkılıç; “Eskipazar OSB’de 47 firmaya ön tahsis yapıldı. Şu anda orada 47 firma fabrika kuracak. OSB’de boş yer kalmadı. 5 bin kişiye istihdam sağlayacak. Eskipazar OSB Karabük’te yapılacak en büyük sanayi hamlesi” dedi

Keskinkılıç; “Eskipazar OSB Karabük’ün Geleceğidir”

Eskipazar OSB’nin Karabük’ün geleceği olacağını da belirten AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Ali Keskinkılıç “Türkiye’de ki en kıymetli Organize Sanayi Bölgesi, Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi’dir. İçinden demir yolu ile Filyos Limanı’na bağlantısı var. Yine Karadeniz hattını bağlayan otoban geçiyor. Kısa süre içinde 47 fabrikanın temelleri atılacak.  3 Bin 500 dönüm arazide birinci kısmının toplam alanın yaklaşık 12 bin dönüm alan bu 47 fabrikanın temellerinin atılmasından sonra hızlıca 2. ve 3. kısımlara da başlanacak.  3. etap tamamlandığında ise 20 Bin kişilik direkt bir istihdam sağlanacak. Eskipazar OSB’nin Karabük’ün geleceği,  Karabük’ün şu an en önemli sanayi hamlesi” dedi. (Sadık Arslan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Turnalar Giresun’da görüntülendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.05.2024 09:23
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde turnalar görüntülendi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Giresun Şube Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, turnalar 2007 yılından bu yana bölgede görülüyor.

Türkülere konu olan ve Anadolu'nun önemli türleri arasında yer alan turna kuşları, bu yıl da Şebinkarahisar'a geldi.

İlçedeki kırsal bölgelerde bir çift ve tek olmak üzere 3 turna görüntülendi.

Turnalar ilkbahar ve yaz aylarını Şebinkarahisar'da geçirdikten sonra kışın yaklaşmasıyla ilçeden göç ediyor.