Eylül Ayına Kadar 300 Nikah Kıyıldı

Eylül Ayına Kadar 300 Nikah Kıyıldı

Yayın: 18.09.2015 10:13
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi Nikah Salonunda 2015 yılı Ocak-Eylül ayları itibari ile evlenen çift sayısı 300 ‘ü buldu.

Safranbolu Belediyesi Nikah Memurluğu yetkilileri, refah ve oldukça kalabalık bir ortamda nikahların kıyılabildiği salonda bu yıl 300 nikahın kıyıldığını bu rakamın yıl sonuna kadar 500’ü bulmasının beklendiğini kaydederken, “evlenecek çiftler bize başvurularını yaptıklarında salonumuzu da görme fırsatı buluyorlar. Salonun geniş ve nezih olması çiftlerimize cazip geliyor. Bizlerde çiftlerimize elimizden gelen en iyi hizmeti veriyoruz” dedi.

Nikah işlemleri için salona gelen bir çift ise, “Safranbolu’ya böylesi bir nikah salonu gerekiyordu. Sağ olsun Belediye Başkanımız bu güzel ve nezih binayı şehrimize kazandırdı. İnşallah bizde burada nikahımızı gerçekleştirerek daha sonra düğünümüzü yapacağız. Nikah işlemleri sırasında çok sayıda yakınımızı da davet edebileceğiz. Yeniden yetkililere teşekkür ediyoruz” dediler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Barma Yaylası mavi yıldızlarla süslendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – İlkbaharın gelişiyle yeşilin binbir tonunu barındıran Doğu Karadeniz yaylaları, ziyaretçilerine güzel manzaralar sunuyor.

Trabzon'un Çaykara ve Köprübaşı ilçe sınırlarında bulunan ve Kasım 2019'da koruma altına alınan Barma Yaylası Turbalığı'nda her yıl nisanda “mavi zakkum” olarak da isimlendirilen “mavi yıldız” çiçeklerinin açmasıyla doğa adeta maviye bürünüyor.

Yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan ince uzun yapraklı mavi yıldız çiçeği, Uluslararası Bern Sözleşmesi gereği Türkiye'nin korumakla yükümlü olduğu bitkiler arasında yer alıyor.

Nisanın ilk haftasından itibaren açmaya başlayan çiçeği görmek ve fotoğraflamak isteyenler, sabahın erken saatlerinde yaylaya gelerek görüntülemeye çalışıyor.