Fatih Çarpaz, İktisadi Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu üyesi oldu

Fatih Çarpaz, İktisadi Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu üyesi oldu

Yayın: 11.08.2023 15:21
Paylaş:
A+ A-

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çarpaz, İktisadi Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

İktisadi Kalkınma Vakfı’nın (İKV) 61’inci Genel Kurulu, 10 Ağustos 2023 tarihinde, Vakfın Kurucu ve Mütevelli Kurum başkanları, Destekçi Kurum temsilcileri ve delegelerin katılımıyla İstanbul’da gerçekleşti.Genel Kurul’un Divan Başkanlığı’nı İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, Divan Başkan Yardımcılığını KSO Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul ve Divan Yazmanlık görevini İKV Genel Sekreteri Doç. Dr. Çiğdem Nas üstlendi. Genel Kurulun açış konuşmaları, TOBB Başkan Yardımcısı ve İTO Başkanı Şekip Avdagiç, İSO Başkanı Erdal Bahçıvan ile İKV Başkanı Ayhan Zeytinoğlu tarafından yapıldı.

İKV’nin yeni Yönetim Kurulu’nda; Ayhan Zeytinoğlu, Prof. Dr. Haluk Kabaalioğlu, Sedat Zincirkıran, Dr. Zeynel Abidin Erdem, Bedii Can Yücaoğlu,Hakan Sefa Çakır, Murat Hazıroğlu, Ömer Gülsoy, Fatih Çapraz, Hakkı İsmet Aral, Şadan Eren, Ali Sami Aydın, Yavuz Altun, Ersin Kenan Kayalar, Ercan Özboyacı, Mustafa Şenocak ve Akansel Koçyer alırken, Denetleme Kurulu Üyesi Abdurrahman Aslantaş ve Mustafa Zeytin oldu.

Başkan Çapraz; “Beni bu göreve layık gören başta TOBB Başkanımız Sayın M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’na, kıymetli başkanlarımıza ve delegelerimize teşekkür ediyorum. Tüm gücümüzle ülkemizin kalkınması için çalışmaya ve üretmeye hep birlikte devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da nisan ayında 9 milyon 82 bin lira trafik cezası kesildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince 1-30 Nisan tarihleri arasında kent genelinde devam eden uygulamalar kapsamında 22 bin 552 araç kontrol edildi.

Yapılan kontrollerde 3 bin 361 araç sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmak, alkollü araç kullanmak, drift atmak, abartı egzoz, emniyet kemeri takmamak, seyir halinde cep telefonu kullanmak ve hatalı park gibi maddelerden toplamda 9 milyon 82 bin lira ceza uygulanırken, 98 araç trafikten men edildi.

Ekipler, dün gece yaptıkları denetimde ise 14 sürücüye alkollü araç kullanmaktan, 8 sürücüye ise ehliyetsiz araç kullanmaktan 208 bin 375 lira ceza uyguladı.