Fatma Özdemir Eflani Belediye başkan aday adayı oldu

Fatma Özdemir Eflani Belediye başkan aday adayı oldu

Yayın: 23.11.2023 16:18 |Güncelleme: 27.12.2023 16:31
Paylaş:
A+ A-

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için AK Parti’de aday adaylığı başvuruları sona ererken Eflani ilçesinde bir ilk yaşandı ve ilk kez bir kadın aday adayı Belediye başkan adayı olabilmek için başvuruda bulundu.

Emekli imam hatip Hüseyin Lütfi Ersoy ile birlikte Eflani’ye Belediye Başkan adayı olmak için başvuruda bulunan Alaçat köyünden 31 yaşındaki bankacı Fatma Özdemir ilçenin tek kadın aday adayı olarak tarihe geçti.

AK PARTİ’DE 37 ADAY ADAYINDAN SADECE 2’Sİ KADIN

AK Parti’de sona eren belediye başkan aday adaylığı başvurusu için Karabük’teki 7 seçim bölgesinden merkezden 8, Safranbolu’dan 7, Yenice’den 4, Eskipazar’dan 9, Eflani’den 2, Ovacık’tan 3, Yortan beldesinden de 4 olmak üzere toplam 37 isim yarışacak. 37 aday adayından sadece 2 kadın aday adayının (Safranbolu Yasemin Kuzu ve Eflani Fatma Özdemir) olması dikkat çekti. Adaylar Pazar günü temayül yoklamasına katılacak.

ÖZDEMİR HEYECAN YARATTI

Eflani’nin ilk kadın aday adayı Özdemir seçimlere iddialı hazırlandığını belirterek Bölgenin Sesi’ne yaptığı açıklamada görev alması halinde Eflani’yi çok daha ileri noktalara taşıma sözü verdi. Fatma Özdemir ilk açıklamasında şunları söyledi; “Ben Fatma Özdemir. Güven sizden hizmet bizden diyerek AK Parti’den Karabük Eflani ilçe belediye başkanı aday adayı başvurusunda bulunarak tüm Eflani halkının problemlerini büyük küçük demeden çözmek için yola çıktım. Hemşehrilerimin hiçbir talebini göz ardı etmeden hak ettikleri üst düzey hizmeti ve yönetimi sağlamak için çalışmaya hazırım. İlçemizi sosyal-kültürel ve ekonomik anlamda daha ileri taşımak için güçlü, güvenilir kadroyu kuracağımdan ve tüm bilgi birikimimi ortaya koyacağımdan emin olabilirsiniz. Tüm hemşehrilerimin kıymetli dua ve desteklerini bekliyorum.”

FATMA ÖZDEMİR KİMDİR?

Memleket: Karabük / Eflani Medeni Hal: Bekar Doğum tarihi: 31.07.1992

EĞİTİM BİLGİLERİ

Yüksek Lisans Eğitimi: Okul Adı: Anadolu Üniversitesi Bölüm: Bankacılık ve Finans Lisans Eğitimi: Okul Adı: Anadolu Üniversitesi Fakülte Adı: İktisat Fakültesi Bölüm: Kamu Yönetimi SERTİFİKALAR Sertifika Adı: Yönetim ve Organizasyon Kurum Adı: Anadolu Üniversitesi Sertifika Adı: Dış Ticaret Uzmanlığı Kurum Adı: Anadolu Üniversitesi Sertifika Adı: Proje Yönetimi Kurum Adı: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Akademisi Sertifika Adı: Rekabet Hukuku Eğitimi Kurum Adı: Türk Ekonomi Bankası A.Ş.İnsan Kaynakları Grubu Eğitim ve Gelişim Yönetim Bölümü Sertifika Adı: KVKK Eğitimi Sertifikası Kurum Adı: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. İnsan Kaynakları Grubu Eğitim ve Gelişim Yönetim Bölümü Sertifika Adı: SQL Server Kurum Adı: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Akademisi Sertifika Adı: Mülakat Teknikleri Kurum Adı: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Akademisi Sertifika Adı: İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlığı Kurum Adı: Anadolu Üniversitesi

KURSLAR VE EĞİTİMLER

Yönetici Olmak, Ekip Liderliği, Toplantı Yönetimi, Koçluk, Yazılı ve Sözlü İletişim Teknikleri, Stratejik Düşünme, Etkili Sunum Teknikleri, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele, Görsel Tasarım İlkeleri, Müzakere Becerileri.

İŞ DENEYİMİ

Pozisyon: Bireysel Krediler İzleme ve Tahsilat Yetkilisi Kurum Adı: TEB Türk Ekonomi Bankası Pozisyon: Halkla İlişkiler ve Eğitim Danışmanı Kurum adı: Metod Eğitim Kurumları

kaynak.Bölgenin Sesi Gazetesi

5 kişi görüş bildirdi

  1. Yaşar aykac haciagac koyunden

    Hayrli ugurlu olsun kardeşimize allahm yolunu bahtni açık eylesin çıkmış olduğun yolda allahm mahcup etmesin inşallah

  2. Nevzat aktar

    Hayırlı olsun, rabbim muvaffak etsin İnşallah

  3. Murat kesenoglu

    Hayırlı olsun Eflani de baya bi değişiklik olacak galiba

  4. Ahmet Aytaç

    Hayırlı olsun. Bayan olarak cesaretinize.
    Basarillar dillerim insallah

  5. Eflanili

    Maaşallah Alaçat köyü siyasetçi yetiştiren köyümüz gibi 2019 da aday Abdullah ÖZCAN Şimdide Fatma ÖZDEMİR Kardeşimiz Hayırlı olsun

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun merkezli 6 ilde terör operasyonunda 22 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.04.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun merkezli 6 ilde düzenlenen terör operasyonunda 22 zanlı gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince, Giresun merkezli altı 6 ilde terör örgütü PKK/KCK üyelerinin yakalanmasına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda 22 şüpheli gözaltına alındı.

Evlerde ele geçirilen örgütsel dokümanlara el konuldu.

Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.