Fenerbahçe Her Zaman Favoridir

Fenerbahçe Her Zaman Favoridir

Yayın: 28.03.2017 00:54
Paylaş:
A+ A-

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

ATP China, 1500’ün üzerinde Burger King restoranının dijital dönüşüm projesini tamamladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 12:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – ATP China, (Tradesoft Shangai) Çin'de bulunan 1.500'ün üzerinde Burger King restoranının dijital dönüşüm projesini tamamladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ATP Teknoloji ve Yazılım AŞ'nin bağlı ortaklığı olan ATP China, Çin'deki 1.500'den fazla Burger King restoranı için 10 ay süren kapsamlı bir süreç mühendisliği gerçekleştirdi.

Analiz, geliştirme, pilot uygulama ve yaygınlaştırma süreçlerini kapsayan bu çalışmayla dijital dönüşüm projesini tamamlayan ATP China, restoranların dijital altyapısını yenileyerek operasyonel verimliliği ve müşteri deneyimini önemli ölçüde artırdı.

ATP China’nın geliştirdiği, AliPay ve WeChat Pay platformları üzerinden erişilebilen mini-appler ve mikroservis mimarisi kullanılarak geliştirilen çok fonksiyonlu sistem, restoranların sipariş alma, işleme ve müşteri hizmetleri süreçlerini daha akıcı ve etkin hale getiriyor.

Yeni sistem sayesinde, müşteriler siparişlerini çok daha hızlı verebiliyor, ödeme işlemlerini sorunsuz bir şekilde tamamlayabiliyor, özel indirimlerden ve kampanyalardan anında haberdar olabiliyorlar.

ATP China’nın dijital dönüşüm sürecinde kullandığı mikroservis mimarisi, sipariş işleme ve müşteri hizmetleri gibi çeşitli işlevleri tek bir platform üzerinden entegre etmeyi mümkün kılıyor. Platform, verimliliği artırırken sistemler arası entegrasyonu ve veri akışını optimize ediyor.

Burger King'in Çin'deki tüm kanal siparişleri, yenilikçi ve esnek altyapı sayesinde sorunsuz bir şekilde işlenirken, aynı zamanda müşteri sadakatini artırma ve marka değerini güçlendirme çabalarına da destek veriyor.

Gerçek zamanlı veri analizi özelliği ile restoran yöneticileri, müşteri tercihleri ve davranışları hakkında detaylı bilgilere erişebiliyor, menü ve hizmetlerini daha iyi bir şekilde kişiselleştirebiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ATP China Üst Yöneticisi (CEO) Onur Yavuz, projenin başarısında, ATP China’nın yerel pazarın ihtiyaçlarını ve özelliklerini iyi anlaması ve bu bilgiyi teknolojik çözümlere entegre edebilmesinin önemini vurgulayarak, “Teknoloji ve inovasyon alanındaki dikey uzmanlığımız ve yerel pazar dinamiklerine uyum sağlama yeteneğimizle Çin'deki Burger King restoranlarının dijital dönüşüm projelerini başarıyla gerçekleştirerek, müşteri deneyimini iyileştirmenin yanı sıra operasyonel verimlilikte de önemli bir artış sağladık. Mikroservis mimarimiz ve çok fonksiyonlu sistemlerimizin gücünden yararlandığımız projede, AliPay ve WeChat gibi super-app platformları üzerinde geliştirdiğimiz dijital kanallar ile bir milyarın üzerinde Çinli müşteriye erişim imkanı sağladık.” ifadelerini kullandı.

Bu platformların ödeme sistemleri ile yapılan entegrasyonun, müşterilerin ödeme süreçlerini sorunsuz bir şekilde tamamlamalarını sağlayarak, kullanıcı deneyimini büyük ölçüde iyileştirdiğini aktaran Yavuz, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Çok fonksiyonlu sistemlerimiz ise, sipariş alma ve işlemeden müşteri hizmetlerine kadar her aşamada verimliliği ve etkinliği artıran bir yapı sundu. Gerçekleştirilen dijital dönüşümler, Burger King'in Çin'deki operasyon verimliliğini artırarak, markanın müşteri ihtiyaçlarına hızla yanıt verme kapasitesini güçlendirmekte. ATP China olarak gelecek dönemde de, sunduğumuz yenilikçi BT çözümlerimizle iş ortaklarımızın rekabet avantajını artırmaya ve pazar liderliğini sürdürmelerine destek olmaya devam edeceğiz.”