Ferhat Göçer, 25’inci sanat yılını kutladı

Anadolu Ajansı
Yayın Tarihi: 06.06.2024 11:25
A+ A-

Ferhat Göçer, 25. sanat yılını Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda kutladı.

Şarkıcı Ferhat Göçer, 25. sanat yılını Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşen konserde kutladı.

Göçer’in Türk ve dünya müziğinden seçtiği parçaları kendine özgü yorumuyla seslendirdiği konsere senfonik orkestra eşlik etti.

Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserin açılışında İtalyanca “Parla Piu Piano” şarkısını seslendiren Göçer, “Funiculi Funicula”, “Lüküs Hayat”, “Torna a Surriento” ve “Caruso”nun da aralarında bulunduğu bir repertuvarı yorumladı.

Göçer, repertuvarındaki şarkıları yüklediği yapay zekanın, şarkıların temasına uygun hazırladığı görsellerle sahnesini renklendirdi.

Gecenin sonunda seyircisine seslenen Göçer, “Bir tarafa sırtını yaslamadan dimdik ayakta kalmak ve insanların gönlünü kazanmak zor. Şarkı söylemek için birçok şey feda ettim ama karşılığını da aldığımı düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Sanatçının yaz konserleri çeşitli şehir ve mekanlarda devam edecek.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İSTANBUL (AA) – Prometeon Tyre Group Üst Yöneticisi (CEO) Roberto Righi, Prometeon olarak hem endüstriyel hem de ticari alanlarda önemli yatırımlar yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Avrupa ve Türkiye pazarında kullanılacak Prometeon markalı Serie 02 lastiklerin tanıtımı İstanbul'da gerçekleştirildi.

Prometeon markalı lastikler, Mısır'da Serie 02'nin üretimi ve dağıtımı ile başlayan genişlemesini Afrika ve Orta Doğu pazarları için sürdürüyor. Prometeon ürün markasına geçiş hem Avrupa'da hem de Türkiye'de kademeli olarak gerçekleşecek ve bölgesel uygulamalar için geliştirilen yeni R02 modeller, ekim ayından itibaren satışa sunulacak.

Etkinlikte konuşan Righi, Prometeon markalı Serie 02 tanıtımının, şirketlerinin tarihinde yeni bir dönemin başlangıcını işaret ettiğini belirtti.

Righi, bu etkinliğin markalarının tanıtımı yolunda önemli bir kilometre taşı olduğunu kaydederek, “Önümüzdeki yıllarda Grup olarak müşteri ihtiyaçlarına etkili bir şekilde yanıt veren ürün ve hizmetler sunma, karşılıklı güven ve saygıya dayanan bir iş ortaklığı yaklaşımını benimseme hedefiyle çalışacak, hem endüstriyel hem de ticari alanlarda önemli yatırımlar yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

– Yeni Prometeon R02 lastikleri

Serie 02 hem Avrupa'da hem de Türkiye'de bölgesel kullanım için yeni bir model sunuyor. Prometeon markalı R02 Proway'in yanı sıra R02 Proway M1 zorlu saha şartlarının söz konusu olduğu pazarlara özel olarak geliştirildi. Bu ürünler, farklı pazarlarda edinilen tecrübelerden yola çıkarak müşteri ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak ve farklı kullanım koşullarına özel çözümler sunmak için tasarlandı.

R02 Proway serisi, işletme maliyetlerini optimize etmeyi amaçlayan titiz filoların taleplerini karşılayarak, kilometre, dayanıklılık ve sürdürülebilirlik arasında bir denge sağlıyor.

Daha zorlu kullanım koşulları için optimize edilen R02 Proway M1 güçlendirilmiş sırt bileşenleri ve yapısal takviyeler sayesinde yüksek aşınmanın meydana gelebileceği Türkiye pazarında üstün dayanıklılığı ve kaplanabilirliği mümkün kılıyor.

2022'de piyasaya sürülen Serie 02 teknolojisini daha da ileri taşıyarak tasarlanan bu ürün, 6 binden fazla lastiğin test edildiği, her türlü hava ve yol koşulunda 200 milyon kilometreden fazla mesafenin kat edildiği yoğun bir AR-GE programı ile geliştirildi. Bu programa, halihazırda pazarda Serie 02'yi kullanan iş ortaklarının geri bildirimleri de katkıda bulundu.

Serie 01'e kıyasla, yeni Prometeon markalı Serie 02 lastikleri, yüzde 15 daha fazla kilometre ömrü, yüzde 15 daha fazla dayanıklılık, yüzde 20 daha fazla sürdürülebilirlik ve yüzde 20 daha fazla kaplanabilirlik avantajları sunuyor.

– Yeni Prometeon Serie 02 Kocaeli fabrikasında üretilecek

Yeni Prometeon Serie 02, grubun yenilikçilik ve sürdürülebilirlik odağı ile faaliyet gösteren Türkiye'deki Kocaeli fabrikasında üretilecek. Bu tesis aynı zamanda İtalya, Brezilya ve Mısır'daki AR-GE merkezlerinin yanı sıra şirketin 2021 yılında yenilenmiş ve modernize edilmiş olan AR-GE Merkezine de ev sahipliği yapıyor. Kocaeli tesisi, grubun teknoloji, sürdürülebilirlik ve yeniliklerini ileriye taşıma konusunda stratejik bir rol oynuyor.

1960'ta kurulan fabrika, 2 bin kişiye istihdam sağlıyor. Fabrika, yıllık 1 milyon 850 bin lastik üretim kapasitesi ile Türkiye'nin kamyon ve otobüs lastik üretim merkezi konumunda. Üretiminin yüzde 50'den fazlası Avrupa başta olmak üzere 87 ülkeye ihraç eden fabrikaya son yedi yılda 185 milyon avrodan fazla yatırım yapıldı.

ISO 50001 enerji sertifikasına sahip olan Kocaeli fabrikasındaki üretim süreçleri, sera gazı emisyonlarını azaltmayı amaçlayan enerji verimliliği kriterlerini karşılıyor.

Kocaeli üretim tesisi ayrıca yakın zamanda Uluslararası Sürdürülebilirlik ve Karbon Sertifikasyon (ISCC) kuruluşundan ISCC Plus sertifikası aldı. ISCC Plus ile Prometeon, kullandığı malzemelerin biyolojik bazlı, biyo-döngüsel ve döngüsel kaynaklardan geldiğini sertifikalandırıyor.

Prometeon'un üretimden satışa kadar tedarik zincirinin tamamında çevresel etkileri azaltmayı hedefleyen yeşil stratejisi doğrultusunda, Serie 02 de çevresel sürdürülebilirlik kriterleri ile geliştirildi. Bu kapsamda Prometeon, Almanya'nın Hannover kentinde düzenlenen son IAA Transportation etkinliğinde, yüzde 80 geri dönüştürülmüş ve sertifikalı malzemelerden veya yenilenebilir kaynaklı malzemelerden oluşan, A sınıfı yuvarlanma direncine sahip ilk Prometeon markalı Coach otobüs lastiği Prometeon C02'yi tanıttı.

Nöbetçi Eczaneler

Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Öztürk Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Alparslan Caddesi No:2/A Karabük

Telefon

(370) 415-5557

Safran Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak Devrim Sitesi C Blok No:6/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-8262

Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500

Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427