Ferrari’de Kriz Charles Leclerc Lewis Hamilton’dan Rahatsız Mı?

Ferrari’de Kriz Charles Leclerc Lewis Hamilton’dan Rahatsız Mı?

Yayın: 08.02.2024 11:31
Paylaş:
A+ A-

Ferrari‘de kriz: Charles Leclerc, Lewis Hamilton transferinden rahatsız. Ferrari’nin yeni transferi Lewis Hamilton, Charles Leclerc’in takımdaki konumunu sarsarken, Monakolu pilotun büyük hayal kırıklığı yaşadığı iddia ediliyor. Lewis Hamilton transferiyle Formula 1 dünyasında ses getiren Ferrari’de, Charles Leclerc krizinin yaşandığı iddia edildi.

Corriere dello Sport’ta yer alan haberde; Hamilton öncesi Ferrari’nin 1. pilotu konumunda olan Leclerc’in, koltuğunu İngiliz pilota kaptırmaktan dolayı mutsuz olduğu yazıldı. Ferrari’nin kararı sonrası büyük şok yaşayan Leclerc’in, ‘hayal kırıklığına uğradığı’ ve ‘şoke olduğu’ ifade edildi. Monakolu pilot, 25 Ocak’ta yeni sözleşme imzalamadan önce, Ferrari’nin kendisine Hamilton konusunda bilgi vermemesine tepki gösterdi.

2019’dan beri Ferrari pilotu olan Leclerc’in sözleşmesi 2024’te sona eriyordu. Görüşmeler sonucunda Ferrari ile yola devam etme kararı alan Leclerc, 3 yıllık sözleşme imzaladı. İtalyan gazetesi, görüşmeler sırasında Leclerc’in takımdaki gelişmelere dair ‘hiçbir fikri olmadığını’ yazdı. Ancak buna rağmen, ‘mücadeleden kaçıyor’ görüntüsü vermemek için Leclerc’in sessiz kaldığı belirtildi.

HAMILTON: ÇOCUKLUK HAYALİM. Sosyal medyada paylaşım yapan Hamilton ise, Ferrari için yarışarak ‘çocukluk hayalini’ gerçekleştireceğini söyledi:

“Çok çeşitli duygularla dolu çılgın birkaç gün oldu. Ancak hepinizin bildiği gibi, Mercedes’te geçirdiğim 11 inanılmaz yılın ardından, hayatımda yeni bir sayfa açma zamanı geldi ve 2025 yılında Ferrari’ye katılacağım. Kendimi inanılmaz derecede şanslı hissediyorum. Mercedes ile çocukken hayalini kurabileceğim pek çok şeyi başardıktan sonra, şimdi bir başka çocukluk hayalimi gerçekleştirme fırsatına sahibim, Ferrari kırmızısı içinde araba kullanmak.” (Berkay Doğan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.